logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Feanwâlden

Begrijp de huizenprijzen in Feanwâlden met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Feanwâlden

Feanwâlden is een plaats in de gemeente Dantumadiel. Deze plaats telt volgens het CBS 19.194 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 13 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Feanwâlden. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 384.228 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 13
Gemiddelde vraagprijs € 384.228
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Feanwâlden

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Feanwâlden is 24 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Feanwâlden moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Feanwâlden.

Woningen recent verkocht in Feanwâlden

Er zijn recent 13 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Feanwâlden. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Feanwâlden.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Feanwâlden. Een eengezinswoning in Feanwâlden komt het meest (83%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Feanwâlden

In Feanwâlden wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Feanwâlden

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Feanwâlden (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Feanwâlden

Starterswoningen in Feanwâlden zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Feanwâlden zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Feanwâlden zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Feanwâlden? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Feanwâlden

Wil je een huis kopen in Feanwâlden? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Feanwâlden . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Feanwâlden alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Feanwâlden.

Bekijk alle koopwoningen in Feanwâlden. Zoek je huurwoning in Feanwâlden? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Feanwâlden

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Feanwâlden is 3.562 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.801 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Feanwâlden

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Feanwâlden vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Feanwâlden

Feanwâlden bestaat uit 4 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.