logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Ellecom

Begrijp de huizenprijzen in Ellecom met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Ellecom

Ellecom is een plaats in de gemeente Rheden. Deze plaats telt volgens het CBS 43.570 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ellecom. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 913.084 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 9
Gemiddelde vraagprijs € 913.084
Percentage gezinnen met kinderen 28%

Verkoopduur woningen in Ellecom

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Ellecom is 29 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Ellecom moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Ellecom.

Woningen recent verkocht in Ellecom

Er zijn recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ellecom. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Ellecom.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Ellecom. Een eengezinswoning in Ellecom komt het meest (57%) voor. Daarna komt een villa met 14% het meest voor.

Gezinssamenstelling Ellecom

In Ellecom wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Ellecom

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Ellecom (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Ellecom

Starterswoningen in Ellecom zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Ellecom zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Ellecom zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Ellecom? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Ellecom

Wil je een huis kopen in Ellecom? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Ellecom . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Ellecom alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Ellecom.

Bekijk alle koopwoningen in Ellecom. Zoek je huurwoning in Ellecom? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Ellecom

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Ellecom is 2.853 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.636 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Ellecom

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Ellecom vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Ellecom

Ellecom bestaat uit 3 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.