De Huizenmarkt in Ellecom (juni 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Ellecom

Woningmarkt Ellecom

Ellecom is een plaats in de gemeente Rheden. Deze plaats telt volgens het CBS 43.525 inwoners. Momenteel staan er 8 woningen te koop en zijn er recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ellecom. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 1.127.940 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 8
Woningen recent verkocht 8
Gemiddelde vraagprijs € 1.127.940
Percentage gezinnen met kinderen 30%

Verkoopduur woningen in Ellecom

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Ellecom is 30 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Ellecom moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Ellecom.

Woningen recent verkocht in Ellecom

Er zijn recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ellecom. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Ellecom.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Ellecom. Een eengezinswoning in Ellecom komt het meest (57%) voor. Daarna komt een villa met 12% het meest voor.

Gezinssamenstelling Ellecom

In Ellecom wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Ellecom

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Ellecom (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Ellecom
Binnenring: Nederland

Ellecom waar ligt dat?

Woningen te koop Ellecom

Wil je een huis kopen in Ellecom? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Ellecom . Er staan momenteel 8 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Ellecom alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Ellecom.

Bekijk hier alle koopwoningen in Ellecom. Zoek je huurwoning in Ellecom? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Ellecom

Starterswoningen in Ellecom zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Ellecom zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Ellecom zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Ellecom? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Ellecom

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Ellecom is 3.429 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.150 euro).

Leeftijden Ellecom

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Ellecom vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Ellecom

Ellecom bestaat uit 3 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.