Huizenprijzen en de huizenmarkt in Einighausen

Begrijp de huizenprijzen in Einighausen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Einighausen

Einighausen is een plaats in de gemeente Sittard-Geleen. Deze plaats telt volgens het CBS 92.955 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Einighausen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 407.708 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 6
Gemiddelde vraagprijs € 407.708
Percentage gezinnen met kinderen 31%

Verkoopduur woningen in Einighausen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Einighausen is 27 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Einighausen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Einighausen.

Woningen recent verkocht in Einighausen

Er zijn recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Einighausen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Einighausen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Einighausen. Een eengezinswoning in Einighausen komt het meest (75%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 20% het meest voor.

Gezinssamenstelling Einighausen

In Einighausen wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Einighausen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Einighausen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Einighausen

Starterswoningen in Einighausen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Einighausen zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Einighausen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Einighausen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Einighausen

Wil je een huis kopen in Einighausen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Einighausen . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Einighausen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Einighausen.

Bekijk alle koopwoningen in Einighausen. Zoek je huurwoning in Einighausen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Einighausen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Einighausen is 3.401 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.550 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Einighausen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Einighausen vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Einighausen

Einighausen bestaat uit 8 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.