De Huizenmarkt in Eethen (mei 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Eethen

Woningmarkt Eethen

Eethen is een plaats in de gemeente Altena. Deze plaats telt volgens het CBS 54.725 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Eethen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 398.184 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 5
Gemiddelde vraagprijs € 398.184
Percentage gezinnen met kinderen 41%

Verkoopduur woningen in Eethen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Eethen is 42 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Eethen kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Eethen

Er zijn recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Eethen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Eethen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Eethen. Een eengezinswoning in Eethen komt het meest (76%) voor. Daarna komt een bungalow met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Eethen

In Eethen wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Eethen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Eethen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Eethen
Binnenring: Nederland

Eethen waar ligt dat?

Woningen te koop Eethen

Wil je een huis kopen in Eethen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Eethen . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Eethen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Eethen.

Bekijk hier alle koopwoningen in Eethen. Zoek je huurwoning in Eethen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Eethen

Starterswoningen in Eethen zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Eethen zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Eethen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Eethen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Eethen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Eethen is 3.420 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.263 euro).

Leeftijden Eethen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Eethen vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Eethen

Eethen bestaat uit 18 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.