logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Driezum

Begrijp de huizenprijzen in Driezum met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Driezum

Driezum is een plaats in de gemeente Dantumadiel. Deze plaats telt volgens het CBS 19.194 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Driezum. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 392.046 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 392.046
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Driezum

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Driezum is 24 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Driezum moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Driezum.

Woningen recent verkocht in Driezum

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Driezum. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Driezum.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Driezum. Een eengezinswoning in Driezum komt het meest (81%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 11% het meest voor.

Gezinssamenstelling Driezum

In Driezum wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Driezum

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Driezum (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Driezum

Starterswoningen in Driezum zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Driezum zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Driezum zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Driezum? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Driezum

Wil je een huis kopen in Driezum? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Driezum . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Driezum alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Driezum.

Bekijk alle koopwoningen in Driezum. Zoek je huurwoning in Driezum? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Driezum

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Driezum is 2.946 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.550 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Driezum

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Driezum vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Driezum

Driezum bestaat uit 4 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.