De Huizenmarkt in Driezum (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Driezum

Woningmarkt Driezum

Driezum is een plaats in de gemeente Dantumadiel. Deze plaats telt volgens het CBS 18.905 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Driezum. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 309.772 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 5
Gemiddelde vraagprijs € 309.772
Percentage gezinnen met kinderen 41%

Verkoopduur woningen in Driezum

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Driezum is 27 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Driezum moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Driezum.

Woningen recent verkocht in Driezum

Er zijn recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Driezum. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Driezum.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Driezum. Een eengezinswoning in Driezum komt het meest (82%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 10% het meest voor.

Gezinssamenstelling Driezum

In Driezum wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Driezum

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Driezum (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Driezum
Binnenring: Nederland

Driezum waar ligt dat?

Woningen te koop Driezum

Wil je een huis kopen in Driezum? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Driezum . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Driezum alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Driezum.

Bekijk hier alle koopwoningen in Driezum. Zoek je huurwoning in Driezum? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Driezum

Starterswoningen in Driezum zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Driezum zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Driezum zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Driezum? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Driezum

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Driezum is 2.633 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.100 euro).

Leeftijden Driezum

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Driezum vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Driezum

Driezum bestaat uit 4 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.