Driezum in de gemeente Dantumadiel

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Driezum

Een eerste blik op Driezum

Driezum is een plaats in de gemeente Dantumadiel. Deze plaats telt volgens het CBS 18.905 inwoners. Momenteel staan er 7 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorboud in Driezum. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 241.421 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 7
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 241.421
Percentage gezinnen met kinderen 41%

Verkoopduur woningen in Driezum

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Driezum is 48 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Driezum kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Driezum

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Driezum. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Driezum.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Driezum. Een eengezinswoning in Driezum komt het meest (77%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 11% het meest voor.

Gezinssamenstelling Driezum

In Driezum wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Driezum

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Driezum (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Driezum
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Driezum

Wil je een huis kopen in Driezum? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Driezum. Er staan momenteel 7 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Driezum alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Driezum.

Huizenprijzen in Driezum

Starterswoningen in Driezum zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Driezum zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Driezum zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Driezum? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Driezum

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Driezum is 1.851 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.707 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Driezum is lager vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Driezum

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Driezum vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Driezum

Driezum bestaat uit 4 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen