Alle woningmarktinfo De Klomp in gemeente Ede

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in De Klomp

Een eerste blik op De Klomp

De Klomp is een plaats in de gemeente Ede. Deze plaats telt volgens het CBS 111.120 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in De Klomp. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 739.126 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 6
Gemiddelde vraagprijs € 739.126
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in De Klomp

De gemiddelde verkoopduur van huizen in De Klomp is 29 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in De Klomp moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in De Klomp.

Woningen recent verkocht in De Klomp

Er zijn recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in De Klomp. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond De Klomp.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in De Klomp. Een eengezinswoning in De Klomp komt het meest (44%) voor. Daarna komt een galerijflat met 21% het meest voor.

Gezinssamenstelling De Klomp

In De Klomp wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat De Klomp

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van De Klomp (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: De Klomp
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in De Klomp

Wil je een huis kopen in De Klomp? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in De Klomp . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in De Klomp alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in De Klomp.

Zoek je huurwoning in De Klomp? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in De Klomp.

Huizenprijzen in De Klomp

Starterswoningen in De Klomp zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in De Klomp zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in De Klomp zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in De Klomp? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs De Klomp

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in De Klomp is 3.916 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.208 euro).

Leeftijden De Klomp

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in De Klomp vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van De Klomp

De Klomp bestaat uit 16 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen