logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Born

Begrijp de huizenprijzen in Born met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Born

Born is een plaats in de gemeente Sittard-Geleen. Deze plaats telt volgens het CBS 92.234 inwoners. Momenteel staan er 10 woningen te koop en zijn er recent 21 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Born. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 395.615 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 10
Woningen recent verkocht 21
Gemiddelde vraagprijs € 395.615
Percentage gezinnen met kinderen 28%

Verkoopduur woningen in Born

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Born is 23 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Born moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Born.

Woningen recent verkocht in Born

Er zijn recent 21 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Born. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Born.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Born. Een eengezinswoning in Born komt het meest (78%) voor. Daarna komt een galerijflat met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling Born

In Born wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Born

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Born (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Born

Starterswoningen in Born zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Born zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Born zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Born? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Born

Wil je een huis kopen in Born? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Born . Er staan momenteel 10 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Born alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Born.

Bekijk alle koopwoningen in Born. Zoek je huurwoning in Born? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Born

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Born is 2.738 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.303 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Born

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Born vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Born

Born bestaat uit 8 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.