De Huizenmarkt in Berkhout (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Berkhout

Woningmarkt Berkhout

Berkhout is een plaats in de gemeente Koggenland. Deze plaats telt volgens het CBS 22.675 inwoners. Momenteel staan er 10 woningen te koop en zijn er recent 11 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Berkhout. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 651.522 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 10
Woningen recent verkocht 11
Gemiddelde vraagprijs € 651.522
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Berkhout

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Berkhout is 20 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Berkhout moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Berkhout.

Woningen recent verkocht in Berkhout

Er zijn recent 11 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Berkhout. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Berkhout.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Berkhout. Een eengezinswoning in Berkhout komt het meest (71%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 9% het meest voor.

Gezinssamenstelling Berkhout

In Berkhout wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Berkhout

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Berkhout (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Berkhout
Binnenring: Nederland

Berkhout waar ligt dat?

Woningen te koop Berkhout

Wil je een huis kopen in Berkhout? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Berkhout . Er staan momenteel 10 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Berkhout alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Berkhout.

Bekijk hier alle koopwoningen in Berkhout. Zoek je huurwoning in Berkhout? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Berkhout

Starterswoningen in Berkhout zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Berkhout zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Berkhout zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Berkhout? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Berkhout

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Berkhout is 3.762 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.924 euro).

Leeftijden Berkhout

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Berkhout vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Berkhout

Berkhout bestaat uit 8 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.