logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Hensbroek in Hensbroek

Begrijp de huizenprijzen in Hensbroek Koggenland met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Hensbroek Koggenland

Hensbroek is een wijk in de plaats Hensbroek binnen de gemeente Koggenland. Deze wijk telt volgens het CBS 1.610 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hensbroek. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 549.128 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 5
Gemiddelde vraagprijs € 549.128
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Hensbroek

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Hensbroek is 32 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Hensbroek moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Hensbroek.

Woningen recent verkocht in Hensbroek

Er zijn recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hensbroek. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Hensbroek.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Hensbroek. Een eengezinswoning in Hensbroek komt het meest (72%) voor. Daarna komt een bungalow met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Hensbroek

In Hensbroek wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Hensbroek

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Hensbroek (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Hensbroek

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Hensbroek vergeleken met de Koggenland en Nederland.

Huizenprijzen in Hensbroek Koggenland

Starterswoningen in Hensbroek Koggenland zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Hensbroek Koggenland zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Hensbroek Koggenland zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Hensbroek Koggenland? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Hensbroek Koggenland

Wil je een huis kopen in Hensbroek Koggenland? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Hensbroek Koggenland . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Hensbroek alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Hensbroek.

Bekijk alle koopwoningen in Hensbroek Koggenland. Zoek je huurwoning in Hensbroek Koggenland? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Hensbroek

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Hensbroek is 4.142 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.340 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Hensbroek

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Hensbroek vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Hensbroek

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Hensbroek? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Hensbroek

Zuidermeer en omgeving Hensbroek Verspreide huizen Dorpsweg en omgeving Wogmeer West