De Huizenmarkt in Bergen (NH) (mei 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Bergen (NH)

Woningmarkt Bergen (NH)

Bergen (NH) is een plaats in de gemeente Bergen (NH.). Deze plaats telt volgens het CBS 29.920 inwoners. Momenteel staan er 96 woningen te koop en zijn er recent 107 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bergen (NH). De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 1.030.927 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 96
Woningen recent verkocht 107
Gemiddelde vraagprijs € 1.030.927
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Bergen (NH)

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Bergen (NH) is 33 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Bergen (NH) moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Bergen (NH).

Woningen recent verkocht in Bergen (NH)

Er zijn recent 107 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bergen (NH). Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Bergen (NH).

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Bergen (NH). Een eengezinswoning in Bergen (NH) komt het meest (35%) voor. Daarna komt een villa met 17% het meest voor.

Gezinssamenstelling Bergen (NH)

In Bergen (NH) wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Bergen (NH)

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Bergen (NH) (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Bergen (NH)
Binnenring: Nederland

Bergen (NH) waar ligt dat?

Woningen te koop Bergen (NH)

Wil je een huis kopen in Bergen (NH)? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Bergen (NH) . Er staan momenteel 96 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Bergen (NH) alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Bergen (NH).

Bekijk hier alle koopwoningen in Bergen (NH). Zoek je huurwoning in Bergen (NH)? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Bergen (NH)

Starterswoningen in Bergen (NH) zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Bergen (NH) zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Bergen (NH) zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Bergen (NH)? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Bergen (NH)

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Bergen (NH) is 6.434 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (6.161 euro).

Leeftijden Bergen (NH)

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Bergen (NH) vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Bergen (NH)

Bergen (NH) bestaat uit 7 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.