Koopwoningen in Ballum

Bekijk alle 3 woningen te koop in Ballum. Bekijk foto's, de woningwaarde, filter het aanbod en vind direct koophuizen in Ballum die je zoekt.

Makelaars in Ballum

Zoek je een aankoop- of verkoopmakelaar in Ballum? Wij helpen jou de beste makelaar te vinden in Ballum. Een koopwoning bezichtigen in Ballum? Neem dan direct contact op met een makelaar of aanbieder via het woningprofiel.

Woning kopen in Ballum

Er staan 3 woningen te koop in Ballum die voldoen aan jouw zoekopdracht. Er zijn verschillende type koopwoningen te vinden in Ballum.

Huis te koop in Ballum

Ballum is een plaats in de gemeente Ameland binnen de provincie Friesland. Op Huispedia kan je naast koopwoningen in Ballum ook woningmarkinformatie vinden met alle trends en het woningaanbod in Ballum. Kan je jouw woning niet vinden in Ballum? Bekijk dan ook eens onderstaande plaatsen in de buurt.

Vind je koopwoning op Huispedia

Vind het meest complete aanbod koopwoningen in Ballum op Huispedia. Zoek je woningen op basis van het aantal slaapkamers of de aanwezigheid van een tuin of balkon in Ballum? Gebruik dan onze filters om je zoekopdracht aan te passen op jouw woonwens. Zoek nu jouw droom koopwoning in Ballum! Bekijk bijvoorbeeld: Appartementen Ballum, koophuizen Ballum of 5 kamer woningen Ballum.
Instellingen zijn opgeslagen