logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Babyloniënbroek

Begrijp de huizenprijzen in Babyloniënbroek met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Babyloniënbroek

Babyloniënbroek is een plaats in de gemeente Altena. Deze plaats telt volgens het CBS 57.726 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Babyloniënbroek. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 751.872 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 4
Gemiddelde vraagprijs € 751.872
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Babyloniënbroek

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Babyloniënbroek is 63 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Babyloniënbroek kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Babyloniënbroek

Er zijn recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Babyloniënbroek. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Babyloniënbroek.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Babyloniënbroek. Een eengezinswoning in Babyloniënbroek komt het meest (60%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 24% het meest voor.

Gezinssamenstelling Babyloniënbroek

In Babyloniënbroek wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Babyloniënbroek

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Babyloniënbroek (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Babyloniënbroek

Starterswoningen in Babyloniënbroek zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Babyloniënbroek zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Babyloniënbroek zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Babyloniënbroek? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Babyloniënbroek

Wil je een huis kopen in Babyloniënbroek? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Babyloniënbroek . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Babyloniënbroek alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Babyloniënbroek.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Babyloniënbroek.

Bekijk alle koopwoningen in Babyloniënbroek. Zoek je huurwoning in Babyloniënbroek? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Babyloniënbroek

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Babyloniënbroek is 2.210 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.882 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Babyloniënbroek

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Babyloniënbroek vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Babyloniënbroek

Babyloniënbroek bestaat uit 37 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.