De Huizenmarkt in Babyloniënbroek (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Babyloniënbroek

Woningmarkt Babyloniënbroek

Babyloniënbroek is een plaats in de gemeente Altena. Deze plaats telt volgens het CBS 54.725 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Babyloniënbroek. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 775.258 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 775.258
Percentage gezinnen met kinderen 41%

Verkoopduur woningen in Babyloniënbroek

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Babyloniënbroek is 67 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Babyloniënbroek kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Babyloniënbroek

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Babyloniënbroek. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Babyloniënbroek.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Babyloniënbroek. Een eengezinswoning in Babyloniënbroek komt het meest (56%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 24% het meest voor.

Gezinssamenstelling Babyloniënbroek

In Babyloniënbroek wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Babyloniënbroek

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Babyloniënbroek (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Babyloniënbroek
Binnenring: Nederland

Babyloniënbroek waar ligt dat?

Woningen te koop Babyloniënbroek

Wil je een huis kopen in Babyloniënbroek? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Babyloniënbroek . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Babyloniënbroek alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Babyloniënbroek.

Bekijk hier alle koopwoningen in Babyloniënbroek. Zoek je huurwoning in Babyloniënbroek? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Babyloniënbroek

Starterswoningen in Babyloniënbroek zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Babyloniënbroek zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Babyloniënbroek zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Babyloniënbroek? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Babyloniënbroek

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Babyloniënbroek is 3.729 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.088 euro).

Leeftijden Babyloniënbroek

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Babyloniënbroek vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Babyloniënbroek

Babyloniënbroek bestaat uit 18 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.