De Huizenmarkt in Adorp (juni 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Adorp

Woningmarkt Adorp

Adorp is een plaats in de gemeente Het Hogeland. Deze plaats telt volgens het CBS 48.095 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Adorp. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 296.635 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 296.635
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Adorp

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Adorp is 48 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Adorp kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Adorp

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Adorp. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Adorp.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Adorp. Een eengezinswoning in Adorp komt het meest (81%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 16% het meest voor.

Gezinssamenstelling Adorp

In Adorp wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Adorp

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Adorp (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Adorp
Binnenring: Nederland

Adorp waar ligt dat?

Woningen te koop Adorp

Wil je een huis kopen in Adorp? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Adorp . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Adorp alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Adorp.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Adorp.

Bekijk hier alle koopwoningen in Adorp. Zoek je huurwoning in Adorp? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Adorp

Starterswoningen in Adorp zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Adorp zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Adorp zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Adorp? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Adorp

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Adorp is 2.504 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.757 euro).

Leeftijden Adorp

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Adorp vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Adorp

Adorp bestaat uit 13 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.