logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt 01 in Eemshaven

Begrijp de huizenprijzen in 01 Het Hogeland met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in 01 Het Hogeland

01 is een wijk in de plaats Eemshaven binnen de gemeente Het Hogeland. Deze wijk telt volgens het CBS 4.890 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in 01. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 252.657 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 252.657
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in 01

De gemiddelde verkoopduur van huizen in 01 is 40 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in 01 kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in 01

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in 01. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond 01.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in 01. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in 01. Een herenhuis in 01 komt het meest (50%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 50% het meest voor.

Gezinssamenstelling 01

In 01 wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat 01

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van 01 (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in 01 Het Hogeland

Starterswoningen in 01 Het Hogeland zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in 01 Het Hogeland zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in 01 Het Hogeland zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in 01 Het Hogeland? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop 01 Het Hogeland

Wil je een huis kopen in 01 Het Hogeland? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in 01 Het Hogeland . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in 01 alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in 01.

Er staan momenteel geen woningen te koop in 01 Het Hogeland.

Bekijk alle koopwoningen in 01 Het Hogeland. Zoek je huurwoning in 01 Het Hogeland? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in 01

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in 01 is 1.890 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.734 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden 01

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in 01 vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in 01

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in 01? Ontdek ook de buurten binnen de wijk 01

Uithuizermeeden Oosternieland Roodeschool Oosteinde Hooilandseweg Hefswal Oudeschip Oldenzijl Eemshavengebied Verspreide huizen Uithuizermeeden