logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Usquert in Usquert

Begrijp de huizenprijzen in Usquert Het Hogeland met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Usquert Het Hogeland

Usquert is een wijk in de plaats Usquert binnen de gemeente Het Hogeland. Deze wijk telt volgens het CBS 1.390 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 17 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Usquert. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 489.025 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 17
Gemiddelde vraagprijs € 489.025
Percentage gezinnen met kinderen 31%

Verkoopduur woningen in Usquert

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Usquert is 32 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Usquert moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Usquert.

Woningen recent verkocht in Usquert

Er zijn recent 17 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Usquert. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Usquert.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Usquert. Een eengezinswoning in Usquert komt het meest (81%) voor. Daarna komt een herenhuis met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Usquert

In Usquert wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Usquert

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Usquert (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Usquert Het Hogeland

Starterswoningen in Usquert Het Hogeland zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Usquert Het Hogeland zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Usquert Het Hogeland zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Usquert Het Hogeland? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Usquert Het Hogeland

Wil je een huis kopen in Usquert Het Hogeland? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Usquert Het Hogeland . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Usquert alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Usquert.

Bekijk alle koopwoningen in Usquert Het Hogeland. Zoek je huurwoning in Usquert Het Hogeland? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Usquert

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Usquert is 2.119 euro. Dit is nagenoeg gelijk vergeleken met vorige jaar (0 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Usquert

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Usquert vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Usquert

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Usquert? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Usquert

Buitengebied Usquert Usquert