logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Baflo in Den Andel

Begrijp de huizenprijzen in Baflo Het Hogeland met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Baflo Het Hogeland

Baflo is een wijk in de plaats Den Andel binnen de gemeente Het Hogeland. Deze wijk telt volgens het CBS 2.655 inwoners. Momenteel staan er 7 woningen te koop en zijn er recent 26 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Baflo. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 501.288 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 7
Woningen recent verkocht 26
Gemiddelde vraagprijs € 501.288
Percentage gezinnen met kinderen 27%

Verkoopduur woningen in Baflo

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Baflo is 22 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Baflo moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Baflo.

Woningen recent verkocht in Baflo

Er zijn recent 26 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Baflo. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Baflo.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Baflo. Een eengezinswoning in Baflo komt het meest (86%) voor. Daarna komt een herenhuis met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Baflo

In Baflo wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Baflo

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Baflo (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Baflo Het Hogeland

Starterswoningen in Baflo Het Hogeland zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Baflo Het Hogeland zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Baflo Het Hogeland zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Baflo Het Hogeland? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Baflo Het Hogeland

Wil je een huis kopen in Baflo Het Hogeland? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Baflo Het Hogeland . Er staan momenteel 7 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Baflo alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Baflo.

Bekijk alle koopwoningen in Baflo Het Hogeland. Zoek je huurwoning in Baflo Het Hogeland? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Baflo

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Baflo is 2.601 euro. Dit is nagenoeg gelijk vergeleken met vorige jaar (0 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Baflo

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Baflo vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Baflo

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Baflo? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Baflo

Buitengebied Baflo Baflo Rasquert Den Andel