logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt 04 in Warffum

Begrijp de huizenprijzen in 04 Het Hogeland met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in 04 Het Hogeland

04 is een wijk in de plaats Warffum binnen de gemeente Het Hogeland. Deze wijk telt volgens het CBS 2.175 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in 04. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 227.120 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 227.120
Percentage gezinnen met kinderen 29%

Verkoopduur woningen in 04

De gemiddelde verkoopduur van huizen in 04 is 45 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in 04 kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in 04

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in 04. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond 04.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in 04. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling 04

In 04 wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat 04

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van 04 (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in 04 Het Hogeland

Starterswoningen in 04 Het Hogeland zijn goed te vinden. Woningen in het middensegment in 04 Het Hogeland zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in 04 Het Hogeland zijn vrijwel niet beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in 04 Het Hogeland? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop 04 Het Hogeland

Wil je een huis kopen in 04 Het Hogeland? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in 04 Het Hogeland . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in 04 alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in 04.

Er staan momenteel geen woningen te koop in 04 Het Hogeland.

Bekijk alle koopwoningen in 04 Het Hogeland. Zoek je huurwoning in 04 Het Hogeland? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in 04

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in 04 is 1.521 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (1.479 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden 04

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in 04 vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in 04

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in 04? Ontdek ook de buurten binnen de wijk 04

Warffum Verspreide huizen Warffum