logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Leens in Mensingeweer

Begrijp de huizenprijzen in Leens Het Hogeland met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Leens Het Hogeland

Leens is een wijk in de plaats Mensingeweer binnen de gemeente Het Hogeland. Deze wijk telt volgens het CBS 3.210 inwoners. Momenteel staan er 6 woningen te koop en zijn er recent 47 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Leens. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 429.386 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 6
Woningen recent verkocht 47
Gemiddelde vraagprijs € 429.386
Percentage gezinnen met kinderen 28%

Verkoopduur woningen in Leens

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Leens is 37 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Leens kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Leens

Er zijn recent 47 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Leens. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Leens.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Leens. Een eengezinswoning in Leens komt het meest (81%) voor. Daarna komt een herenhuis met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Leens

In Leens wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Leens

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Leens (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Leens Het Hogeland

Starterswoningen in Leens Het Hogeland zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Leens Het Hogeland zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Leens Het Hogeland zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Leens Het Hogeland? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Leens Het Hogeland

Wil je een huis kopen in Leens Het Hogeland? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Leens Het Hogeland . Er staan momenteel 6 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Leens alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Leens.

Bekijk alle koopwoningen in Leens Het Hogeland. Zoek je huurwoning in Leens Het Hogeland? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Leens

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Leens is 1.863 euro. Dit is nagenoeg gelijk vergeleken met vorige jaar (0 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Leens

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Leens vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Leens

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Leens? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Leens

Buitengebied Leens Leens Wehe - Den Hoorn Zuurdijk Warfhuizen Schouwerzijl Mensingeweer