De Huizenmarkt in Werkendam (januari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Werkendam

Woningmarkt Werkendam

Werkendam is een plaats in de gemeente Altena. Deze plaats telt volgens het CBS 54.725 inwoners. Momenteel staan er 40 woningen te koop en zijn er recent 53 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Werkendam. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 454.688 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 40
Woningen recent verkocht 53
Gemiddelde vraagprijs € 454.688
Percentage gezinnen met kinderen 41%

Verkoopduur woningen in Werkendam

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Werkendam is 26 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Werkendam moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Werkendam.

Woningen recent verkocht in Werkendam

Er zijn recent 53 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Werkendam. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Werkendam.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Werkendam. Een eengezinswoning in Werkendam komt het meest (68%) voor. Daarna komt een galerijflat met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Werkendam

In Werkendam wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Werkendam

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Werkendam (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Werkendam
Binnenring: Nederland

Werkendam waar ligt dat?

Woningen te koop Werkendam

Wil je een huis kopen in Werkendam? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Werkendam . Er staan momenteel 40 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Werkendam alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Werkendam.

Bekijk hier alle koopwoningen in Werkendam. Zoek je huurwoning in Werkendam? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Werkendam

Starterswoningen in Werkendam zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Werkendam zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Werkendam zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Werkendam? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Werkendam

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Werkendam is 3.452 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.227 euro).

Leeftijden Werkendam

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Werkendam vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Werkendam

Werkendam bestaat uit 18 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.