logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Tjalleberd

Begrijp de huizenprijzen in Tjalleberd met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Tjalleberd

Tjalleberd is een plaats in de gemeente Heerenveen. Deze plaats telt volgens het CBS 51.637 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Tjalleberd. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 542.610 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 9
Gemiddelde vraagprijs € 542.610
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Tjalleberd

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Tjalleberd is 28 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Tjalleberd moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Tjalleberd.

Woningen recent verkocht in Tjalleberd

Er zijn recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Tjalleberd. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Tjalleberd.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Tjalleberd. Een eengezinswoning in Tjalleberd komt het meest (57%) voor. Daarna komt een galerijflat met 15% het meest voor.

Gezinssamenstelling Tjalleberd

In Tjalleberd wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Tjalleberd

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Tjalleberd (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Tjalleberd

Starterswoningen in Tjalleberd zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Tjalleberd zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Tjalleberd zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Tjalleberd? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Tjalleberd

Wil je een huis kopen in Tjalleberd? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Tjalleberd . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Tjalleberd alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Tjalleberd.

Bekijk alle koopwoningen in Tjalleberd. Zoek je huurwoning in Tjalleberd? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Tjalleberd

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Tjalleberd is 3.856 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.328 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Tjalleberd

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Tjalleberd vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Tjalleberd

Tjalleberd bestaat uit 7 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.