logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Terband

Begrijp de huizenprijzen in Terband met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Terband

Terband is een plaats in de gemeente Heerenveen. Deze plaats telt volgens het CBS 51.637 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Terband. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 406.369 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 406.369
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Terband

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Terband is 36 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Terband kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Terband

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Terband. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Terband.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Terband. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Terband. Een eengezinswoning in Terband komt het meest (82%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 18% het meest voor.

Gezinssamenstelling Terband

In Terband wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Terband

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Terband (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Terband

Starterswoningen in Terband zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Terband zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Terband zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Terband? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Terband

Wil je een huis kopen in Terband? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Terband . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Terband alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Terband.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Terband.

Bekijk alle koopwoningen in Terband. Zoek je huurwoning in Terband? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Terband

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Terband is 3.445 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.195 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Terband

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Terband vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Terband

Terband bestaat uit 7 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.