De Huizenmarkt in Starnmeer (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Starnmeer

Woningmarkt Starnmeer

Starnmeer is een plaats in de gemeente Alkmaar. Deze plaats telt volgens het CBS 102.030 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Starnmeer. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 1.182.754 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 1.182.754
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Starnmeer

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Starnmeer is 42 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Starnmeer kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Starnmeer

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Starnmeer. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Starnmeer.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Starnmeer. Een eengezinswoning in Starnmeer komt het meest (44%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 44% het meest voor.

Gezinssamenstelling Starnmeer

In Starnmeer wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Starnmeer

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Starnmeer (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Starnmeer
Binnenring: Nederland

Starnmeer waar ligt dat?

Woningen te koop Starnmeer

Wil je een huis kopen in Starnmeer? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Starnmeer . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Starnmeer alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Starnmeer.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Starnmeer.

Bekijk hier alle koopwoningen in Starnmeer. Zoek je huurwoning in Starnmeer? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Starnmeer

Starterswoningen in Starnmeer zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Starnmeer zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Starnmeer zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Starnmeer? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Starnmeer

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Starnmeer is 3.897 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.732 euro).

Leeftijden Starnmeer

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Starnmeer vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Starnmeer

Starnmeer bestaat uit 10 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.