logo Huispedia

€ 1.825.000 k.k. (€ 4.973/m²)

Hoog in de markt

Zuiderlingedijk 141 4211 BD Spijk

€ 1.825.000 k.k. Hoog in de markt
Realistische vraagprijs € 1.541.000 - 1.704.000 Let op, groot perceel
Wonen 367 m2
Perceel 3.335 m2
Kamers 10
Ons realistische bod
€ 000.000
Hoeveel moet ik bieden op deze woning?


Wonderschone verbouwde monumentale woonboerderij ‘Robbertstoorn’

Tot in de puntjes verbouwd, met een versie die we, met een hedendaagse uitdrukking, 2.0 zouden kunnen noemen.
Wie aan komt rijden bij de monumentale T-boerderij in Spijk, heeft nog geen vermoeden van wat achter de originele gevels schuilgaat. Zodra je binnenkomt, is echter meteen duidelijk dat hier een renovatie heeft plaatsgevonden die helemaal in de geest van de oude boerderij is, maar die het geheel tegelijkertijd een frisse, moderne en luxueuze uitstraling heeft gegeven. Op het eerste gezicht doen met name de indeling van de woning en de houten balken denken aan de oorsprong van het gebouw. Als je wat dieper kijkt, zie je echter dat dit klassieke karakter tot in de puntjes is doorgevoerd. Sommige materialen in de woning zijn bijvoorbeeld bewust onbewerkt gelaten. "Overal is over nagedacht en je houdt altijd het gevoel: ik zit in een boerderij.” Dit gevoel wordt nog versterkt door de weidse uitzichten en de schitterende tuin die je vanuit elke ruimte hebt. Maar de grote kwaliteit van deze woning is niet alleen de vernuftige verbouwing of de fraaie inrichting, noch enkel de prachtige tuin, maar de perfecte combinatie van interieur en exterieur. Vanuit het comfort van hun huis kunnen de bewoners overal genieten van het zicht op het groen, dichtbij en veraf, en er ook in enkele stappen middenin staan. Een “oase van rust” en een compliment aan de architect die alles zo mooi heeft vormgegeven. Werkelijk elk element – van de buitenkant, het materiaalgebruik, de smaakvolle indeling tot en met de tuin – is even uniek en indrukwekkend. Als dat geen garantie voor levensgeluk is!

Vanbuiten zo natuurlijk, van binnen zo comfortabel mogelijk, een plaatje
Riant en sfeervol wonen in het groen! Dat is mogelijk in deze wonderschone monumentale woonboerderij met gastenverblijf en enkele schuren. Rondom het karakteristieke huis ligt een lommerrijke tuin met diverse volwassen bomen en struiken, een groente-tuin, mooi terras en lange oprit van grind vanaf de Spijkse Kweldijk, van straat gescheiden door een ijzeren spijlenhek. Het woonhuis is volledig gerenoveerd en heeft haar authentieke sfeer behouden. In combinatie met de nodige praktische woonruimte kunnen we hier met een gerust hart spreken van een unieke kans op een bijzondere locatie. Andere vermeldenswaardige elementen zijn de warmtepomp en de 28 zonnepanelen die zorgen voor duurzaamheid. Het exterieur is keurig onderhouden en heeft z'n oorspronkelijke uitstraling behouden als ook zijn historische vorm. Kortom: een plaatje en dat is ‘alleen’ nog maar de buitenzijde…

Top locatie
Het pand heeft een prachtige ligging nabij het riviertje de Linge en is bijzonder geschikt voor mantelzorg en/of kantoor- en praktijk aan huis. Spijk is een dorp onder de rook van Gorinchem en ligt langs de rivier de Linge. Op korte afstand van golfbaan The Dutch. Via de A15 en A27 zijn steden als Amsterdam, Rotterdam en Arnhem gemakkelijk binnen het uur bereikbaar.

Highlights
.Soort woonhuis: vrijstaande T-boerderij, zogenaamde Betuwse dwarshuistype;
.Inpandig gastenverblijf, werkkamer, houten kaploods met garage en enkele schuren;
.Bouwjaar: eind 18e eeuw. Renovatie 2010-2022. Recent gerestyled;
.Gebruiksoppervlakte: ca. 367 m2;
.Inhoud: ca. 1317 m³ ;
.Perceeloppervlakte: 3.335 m²;
.Aantal kamers: 10;
.Aantal slaapkamers: 7;
.Badkamers: 5 ;
.28 zonnepanelen en laadpaal elektrische auto;
.Hardhouten kozijnen, geschilderd in 2020;
.Dubbele beglazing en tripple glas, in de keuken voorzetramen;
.Bijgebouwen: gepotdekselde kaploods met carport voor 2 auto's en enkele schuren;
.Tuin: heerlijke, grote en lommerrijke tuin met groot terras, gazon, weiland, groentetuin en ruim grind erf. Diverse bomen en struiken zorgen voor meerdere schaduwplekken ;
.Ligging: prachtig gelegen langs het riviertje de Linge;
.Aan de overzijde van de Spijkse Kweldijk ligt golfbaan The Dutch, gastheer van de KLM Open;
.Bijzonderheden: het betreft een rijksmonument, nummer 22000, met de naam Robbertstoorn.

INDELING BEGANE GROND

Welkom
De boerderij is aan de voorzijde gelegen langs de Zuiderlingedijk. Een gevelsteen met de tekst Robbertstoorn naast de officiële voordeur geeft aan wat dit monument bijzonder maakt. Via het smeedijzeren hek en een trapje bereikt u de woonboerderij. Vanaf de achterzijde is het perceel toegankelijk met de auto via de Spijkse Kweldijk. De lange oprit geeft een klassieke aanblik.

Voorhuis en achterhuis verbonden

Entree
De voordeur bevindt zich aan de zijkant en geeft toegang tot een magnifieke entree met toilet en authentieke wasbak. Vanuit deze ruimte is de woonkeuken toegankelijk.

Schitterende woonkeuken
Samensmelting van design en functionaliteit. De woonkeuken is het hart van de woning en is gesitueerd in het voorhuis, direct toegankelijk wanneer je binnenkomt vanuit de entree, maar je stapt er ook vanuit de living en schouwkamer zo binnen. Het is dé plek waar allerlei bijzondere zaken bij elkaar komen: koken en gezelligheid. De moderne greeploze strakke keuken (2022) met kookeiland is mooi in de ruimte geplaatst en voorzien van apparatuur o.a. een inductie kookplaat, een oven, koelkast, vaatwasmachine en een handige quooker kraan. Aan het kookeiland is een eetgedeelte met vier krukken. Er is ruim plaats voor een grote eettafel, een heerlijke plek voor een ontbijt met het gezin of om gezellig een drankje te drinken met vrienden. Kortom, een plek om geluksmomenten te delen.

Bijkeuken
Vanuit de keuken is de bijkeuken toegankelijk waar zich de aansluitingen voor wasmachine en wasdroger bevinden.

Werkkamer
Vanuit de keuken is de functionele werkkamer bereikbaar, hier is een fijne rustgevende sfeer gecreëerd. Zo is het mogelijk om de werkkamer te verbinden met de woonkeuken.

Eyecatcher van een leefruimte, het kloppend hart van de woning
Oud en nieuw komen samen. Het middelpunt van de woning is ontegenzeggelijk de imposante leefruimte. Overdag is dit het leefgebied van het gezin en het is tevens de plek waar gasten worden ontvangen. Door de verschillende ruimtes; schouwkamer, opkamer en living voelt de enorme ruimte toch behapbaar. In deze ruimte blijft u in verbinding met de omringende natuur. De vloeren zijn voorzien van nieuwe plavuizen gecombineerd met vloerverwarming. Wat een interieur geluk.

Living - mix tussen modern en landelijk
Ondanks het enorme formaat van deze woonkamer, met een vloeroppervlakte van maar liefst 75 m2, blijft het een knusse en sfeervolle ruimte. De houten gebinten in het zicht, de speelse indeling, de trap in de woonkamer, persoonlijk statement in de vorm van kunstig behang, de grote openslaande deuren met roedeverdeling met aansluiting op het overdekte terras en de prachtige kachelaansluiting met grote oven zijn elementen die het geheel complementeren. Vanuit de woonkamer heeft u enerzijds toegang tot de masterbedroom, anderzijds tot het gastenverblijf. Tot slot geven bijzonder vormgegeven deurtjes toegang tot de (wijn)kelder. Afmeting toogkelder: ca. 5.00 x 2.20 m., max. 1.70 m. hoog.

Schouwkamer
De naam van dit vertrek verraadt het al: een grote schouw is de blikvanger en sfeermaker hier. Een mooi houten deurtje in de schouw geeft toegang tot de kelder. Deze ruimte ademt sfeer en gezelligheid. Het is heerlijk om hier even bij te komen aan het einde van de dag.

Opkamer
Via een trapje vanuit de schouwkamer is de opkamer toegankelijk. Hier zijn een vaste kast en een authentieke bedstee aanwezig. Ook hier is weer een bijzonder detail: het 'open' raam dat de verbinding met de schouwkamer vormt.

Masterbedroom - heerlijk ontwaken
Ook de royale masterbedroom met maatwerk kastruimte is een prachtige loftachtige ruimte, geheel vernieuwd en vinden we op de begane grond. Er is gekozen voor luxueuze materialen van een hoge kwaliteit. De aangrenzende master badkamer is werkelijk van alle gemakken voorzien: naast het ovale ligbad en het dubbele badkamermeubel is er een toogverbinding naar de inloopdouche met regendouche en wandcloset. Vanuit deze slaapkamer heeft u rechtstreeks toegang tot het achterterras. De houten sporen die in het zicht zijn verwerkt zijn een bijzonder detail in dit prachtige vertrek.

Luxueus logeren in het gastenverblijf
Als je je thuis voelt in de woning, dan zult u dat ook voelen in het luxueus gastenverblijf. Het interieur is namelijk gebaseerd op het interieur van de woning. Vanuit de living is het gastenverblijf bereikbaar in een aparte vleugel aan de westzijde. De dubbele openslaande deuren grenzen aan het overdekte terras zodat de paraplu in de auto kan blijven liggen. Deze is voorzien van een eikenhouten hoekkeuken, openslaande deuren naar het terras, een slaapgedeelte en een fijne badkamer. De keuken is voorzien van inbouwapparatuur. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, wastafelmeubel, wandcloset en inloopdouche.

INDELING VERDIEPING

Zee aan ruimte

Slaapkamer 1 - achterzijde met badkamer
De ruime T-vormige overloop geeft toegang tot alle vertrekken. De grote slaapkamer aan achterzijde met groot raam onder de overkapping, heeft een eigen badkamer met douchecabine, toilet en wastafel.

Slaapkamer 2 - met badkamer
De tweede slaapkamer is gesitueerd aan de oostzijde en eveneens voorzien van een eigen badkamer. Daar is de badkamer uitgerust met een ligbad, toilet en wastafel.

Slaapkamer 3
Voorzien van dakraam, gesitueerd aan de westzijde van de woning.

Slaapkamer 4
Boven het voorhuis bevinden zich nog twee zeer ruime slaapvertrekken. Ook hier zijn houten sporen in het zicht verwerkt. Alle vertrekken zijn keurig gerenoveerd en afgewerkt. U kunt deze woonboerderij zo betrekken!

Slaapkamer 5
De vijfde slaapkamer boven het voorhuis is zoals gezegd eveneens ruim van formaat.

Badkamer voorhuis
De badkamer boven het voorhuis wordt gedeeld door beide slaapkamers in dit gedeelte. Deze badkamer is uitgerust met een douchecabine, vrijstaand ligbad, dubbele wastafel en een wandcloset.

Goed om te weten

Bouwwijze woonhuis:
De woonboerderij is traditioneel gebouwd. Vloer begane grond: beton en deels hout. Verdiepingsvloer voorhuis: houten balken met planken met daarop ijzeren zwaluwstaartplaten en dunne cement dekvloer. Verdiepingsvloer achterhuis: houten balken met gewapende Ytong vloerdelen met daarop ijzeren zwaluwstaart-platen en dunne cement dekvloer. Buitengevels: steens buitenmuur aan binnenzijde voorzien van binnenspouwbladen, uitgezonderd de voorgevel van het voorhuis. Het dak is gedekt met riet (schroefdak), volledig geïsoleerd met schapenwol .

Bouwwijze bijgebouwen:
Houten kaploods met carport en zolder annex berging: vloer: klinkers, gevels: houten delen met houten topgevel, dakbedekking: pannen. Afmetingen: ca. 5.80 x 5.60 m (carport) + ca. 5.00 x 3.00 m (berging). Voorzien van elektriciteit en licht. Houten schuur: vloer: beton, gevels: houten delen, lessenaarsdak: bitumen. Afmetingen: ca. 7.00 x 4.10 m.

Isolatie:
De woonboerderij is geheel voorzien van dakisolatie, alle gevels zijn geïsoleerd en vloerisolatie. Nagenoeg de hele woning is voorzien van dubbel glas. Dubbel glas en beneden triple glas. De kleine raampjes in de ouderslaapkamer en de monumentale ramen in de keuken zijn ook geïsoleerd middels vaste voorzetramen. In de masterbedroom zijn de kleine ramen voorzien van enkel glas.

Nutsvoorzieningen
Met installatie van de zonnepanelen, laadpaal voor de elektrische auto en nieuwe keuken is de meterkast vernieuwd. Rondom de woning is drainage aangelegd voor de afvoer van het regenwater. Glasvezel is aanwezig.

Installaties -- vloerverwarming - warmtepomp:
Verwarming door middel van een warmtepomp. Warmtepomp (voor benedenverdieping inclusief gastenkamer) en CV (voor slaapkamers, verdieping voor huis), beide uit oktober/november 2022. Warmtepomp verwarmt het warm water tot 55 graden waarna de CV het verder verwarmt tot 65 graden. Type: CV - Intergas extreme 36 cw 5, warmtepomp Panasonic- WH-SXC12H9E8- 12KW AQUAREA T-CAP binnenunit + internet bediening 1 WH-UX12HE8 12KW AQUAREA T-CAP buitenunit Warm water boiler gastenkamer en slaapkamers boven in de deel - Iventum PAW-100SLI -100 liter boiler incl. 2 stuks elektrische element 3 KW. De vloeren op de begane grond inclusief gastenkamer zijn geheel voorzien van vloerverwarming.

Zonnepanelen en laadpaal elektrische auto
28 zonnepanelen aanwezig, Svea Solar 360 Kw. Aantal kwh: ca. 9500 kwh per jaar. In de carport is een laadpaal aanwezig voor een elektrische auto.

Woning is een rijksmonument
Het betreft hier een rijksmonument in het kader van de Monumentenwet, geregistreerd onder nummer 22000. Een belangrijke instanties m.b.t. informatie over monumenten:
.Rijksdienst voor Cultureel Erfgoed

Diversen:
.De rieten kap is in 2010 geheel vernieuwd en tevens zijn toen nieuwe sporen en houten kap aangebracht. Daarna goed bijgehouden.
.Er is een ondergrondse tank voor het opslaan van (vloei)stoffen aanwezig. Bedoelde tank is gesaneerd volgens de daarvoor toen geldende wettelijke voorschriften blijkens een tanksaneringscertificaat.
.Ouderdomsclausule; het betreft hier een oudere woning, hetgeen betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij nieuwe woningen.

Historie boerderij ‘Robbertstoorn’
Deze prachtige boerderij dateert waarschijnlijk uit de achttiende eeuw. Naast de voordeur bevindt zich een gevelsteen met de tekst 'Robbertstoorn', waarop een man en een hond zijn afgebeeld. De
man beklimt een tegen een kasteeltoren geplaatste ladder. Het kan niet anders of dit verwijst naar de inname van Gorcum door Willem van Arkel in 1408, waarbij de Gorcumse Robbertstoren werd beklommen. Dit verhaal is ontleend aan de kroniek van Pauli: "Als die lederen (de ladders) gericht waren bij Robrechtstooren, soo als die joncker climmen soud, wasser eenen grooten hondt, die den koncker van Arkel volchden." Waarschijnlijk hebben vroegere bewoners uit het Spijkse boerengeslacht Van der Werff deze naam voor de boerderij gekozen vanwege de in het verhaal voorkomende naam Van der Werve. De boerderij heeft een T-vormige plattegrond. Het voorhuis heeft links een schild en rechts een puntgevel. Het bedrijfsgedeelte bevat een hoekschild. De voorgevel is gepleisterd en de zijgevels zijn samengesteld uit houten delen. In 1808 kwam Robbertstoorn in bezit van Jan de Graaff, die de ene helft erfde van zijn schoonmoeder, weduwe Kros, en de andere helft kocht van zijn schoonzuster. Zijn broer Abraham (1768-1829) ging er wonen. Ruim een halve eeuw later ging de boerderij over naar de familie Van Beest. Met het overlijden van Marinus Johannes van Beest in 1974 kwam een einde aan het boerenbedrijf in Robbertstoorn. Vanaf 1987 was er een zaak voor 'soft furnishing' (kleine meubels en woningdecoratie) gevestigd.

Kenmerken

Overdracht
Bouw
 • Soort woonhuis Woonboerderij, Vrijstaande woning
 • Bouwjaar 1800
 • Soort dak Samengesteld dak
Energie
Oppervlakten & inhoud
 • Woonoppervlakte 367 m2
 • Perceeloppervlakte 3335 m2
 • Inhoud 1317 m3
Indeling
 • Aantal kamers 10 kamers (7 slaapkamers)
 • Aantal badkamers 5 badkamers en 1 apart toilet
 • Badkamervoorzieningen douche, toilet, ligbad
 • Aantal woonlagen 2 woonlagen

Woningwaarde met biedadvies Realistische woningwaarde van Zuiderlingedijk 141 in Spijk

Let op, dit is een unieke woning met een relatief groot perceel van 3.335 m². Deze is daarom lastig op afstand op waarde te schatten

Realistische vraagprijs jun 2024

€ 1.541.000 - 1.704.000
+3.65% laatste 12 maanden

Vraagprijs

€ 1.825.000 € 4.973/m²
Hoog in de markt

Ons realistische bod

€ 000.000
Bart
Bart Woningmarktexpert bij Huispedia

De woningwaarde van Zuiderlingedijk 141 in Spijk ligt tussen de 1.541.000 en 1.704.000 euro. De woning heeft een vraagprijs van € 1.825.000. De vraagprijs ligt dus hoger dan de realistische vraagprijs van vandaag, ofwel de woning is hoog in de markt gezet. Benieuwd hoeveel je in dit geval zou moeten bieden? Ontdek het met Huispedia Plus en krijg direct inzichten die alleen makelaars hebben.


Vergelijkbaar verkocht in de buurt Bekijk de top 15 vergelijkbare woningen die het grootste effect hebben op de waarde van Zuiderlingedijk 141.

Overeenkomst
Oppervlakte
Woningtype
Vraagprijs
Winnend bod
Verkocht in
Verwachte
verkoopprijs nu
Verwachte
m2 prijs nu
Waaldijk 40
Waaldijk 40 Herwijnen
80%
432 m² +65 m²
3550 m² +215 m²
vrijstaande woning
€ 1.200.000
€ 000.000
mrt 2024
€ 000.000
€ 000.000
Zijl 2
Zijl 2 Vuren
73%
326 m² -41 m²
3921 m² +586 m²
vrijstaande woning
€ 1.050.000
€ 000.000
jan 2024
€ 000.000
€ 000.000
Molenstraat 20
Molenstraat 20 Ophemert
50%
336 m² -31 m²
2825 m² -510 m²
vrijstaande woning
€ 975.000
€ 000.000
jan 2024
€ 000.000
€ 000.000
Rijnstraat 62-A
Rijnstraat 62-A Geldermalsen
37%
303 m² -64 m²
1450 m² -1885 m²
tussenwoning
verborgen aangeboden
€ 000.000
dec 2023
€ 000.000
€ 000.000

Bekijk alle 15 verkochte woningen in de buurt


Biedgedrag in de buurt Het biedgedrag bij vergelijkbare woningen in de laatste 12 maanden.

5
onderboden
1
op vraagprijs
1
overboden

Bekijk de huidige trend van het biedgedrag


Tijdlijn met verborgen prijsaanpassingen Bekijk of Zuiderlingedijk 141 eerder te koop gestaan en ontdek de originele vraagprijs.

Datum Status Vraagprijs
13-06-2024
Te koop
€ 1.825.000
Door makelaar
30-09-2023
Te koop
€ 000.000
Door makelaar
29-06-2021
Uit de verkoop
€ 000.000
Door eigenaar

Bekijk alle verborgen prijsaanpassingen


Maandlasten Wat worden mijn maandlasten?

91,250
Je bedrag 800,- /mnd
Benieuwd hoeveel je maximaal kunt lenen?

Vergelijk 30+ hypotheekverstrekkers en bereken eenvoudig je maximale hypotheek. Zie zo direct wat je maximaal kunt lenen voor een woning.

Gemeente

West Betuwe

We hebben nog geen informatie beschikbaar over de belastingen van de gemeente West Betuwe. Het getoonde bedrag is een algemene schatting.
Geschatte belasting € 300,- /mnd
Geschatte kosten 21,- /mnd
 • 1 persoonAlleen
 • 2 persoonsSamen
 • klein gezinKlein gezin
 • Middel gezinMiddel gezin
 • Groot gezinGroot gezin
Geschatte kosten ,- /mnd
Geschatte kosten 25,95 /mnd

Bereikbaarheid De bereikbaarheid van Zuiderlingedijk 141 is gemiddeld.

Voorziening Afstand
Treinstation 3,42 km
Bushalte 0,44 km
Centrum 1,28 km
Snelweg afrit 2,16 km
Supermarkt 2,59 km
Kinderopvang 0,48 km
Basisonderwijs 0,48 km
Voortgezetonderwijs 3,47 km

Opzoek naar de beste makelaar in de buurt die bij jouw past? Makelaars vergelijken

Buurt

39%

Gezinnen met kinderen
Landelijk gemiddelde: 36%

€ 864.672

Gemiddelde vraagprijs
Landelijk gemiddelde: € 516.927

+0.35%

Woningwaarde jaartrend
Landelijk gemiddelde: +3.37%
Woningmarkt status

Kopers markt

Kopers markt
Verkopers markt
Meer weten over de buurt?
Bekijk uitgebreide informatie over de huizenmarkt, de huizenprijzen en de inwoners van de buurt van Zuiderlingedijk 141.
Huispedia Plus

Weet direct wat je moet bieden op élke woning

Ideaal bij de zoektocht naar jouw nieuwe huis. Krijg direct biedadvies voor Zuiderlingedijk 141 met alle inzichten die alleen makelaars hebben.

Ideaal bij de zoektocht naar jouw nieuwe huis. Krijg direct biedadvies voor Zuiderlingedijk 141 met alle inzichten die alleen makelaars hebben. Met onder andere:

Onbeperkt biedadvies voor elke woning in NL Alle verkoopprijzen van alle verkochte woningen Alle prijsaanpassingen in één tijdlijn Populariteit van élke woning Nooit meer advertenties

Voor Zuiderlingedijk 141 en élke andere woning in Nederland. Vanaf € 49. Je kunt opzeggen wanneer je wilt.

Huispedia Plus
Hoe werkt Huispedia Plus
Krijg biedadvies voor élke woning

Ruim 60% biedt meer dan € 10.000 onnodig te veel. Dat kan anders. Weet altijd hoeveel je moet bieden met ons realistische biedadvies.

Hoe werkt Huispedia Plus

Onbeperkt biedadvies: Ruim 60% biedt meer dan € 10.000 onnodig te veel. Dat kan anders. Weet hoeveel je moet bieden met ons biedadvies.

Hoe werkt Huispedia Plus
Bekijk het winnende bod van alle vergelijkbare woningen

Vergelijk makkelijk alle winnende biedingen. Weet zo precies hoeveel er is geboden op alle vergelijkbaar verkochte woningen in de buurt.

Hoe werkt Huispedia Plus

Bekijk het winnende bod van alle vergelijkbaar verkochte woningen: Vergelijk makkelijk alle winnende biedingen. Weet zo precies hoeveel er is geboden op alle vergelijkbaar verkochte woningen in de buurt.

Hoe werkt Huispedia Plus
Krijg inzicht in alle verkochte woningen met alle verkoopprijzen

Alle recent verkochte vergelijkbare woningen zie je direct op de kaart. Zo heb je in één overzicht de ligging en verkoopprijzen.

Hoe werkt Huispedia Plus

Krijg inzicht in alle verkochte woningen met alle verkoopprijzen: Alle recent verkochte vergelijkbare woningen zie je direct op de kaart. Zo heb je in één overzicht de ligging en verkoopprijzen.

Hoe werkt Huispedia Plus
Direct inzicht in al het biedgedrag in de buurt

Ontdek gelijk of er op vergelijkbare woningen is onder- of overboden. Kom zo direct achter het huidige biedgedrag in de buurt.

Hoe werkt Huispedia Plus

Direct inzicht in al het biedgedrag in de buurt: Ontdek gelijk of er op vergelijkbare woningen is onder- of overboden.

Hoe werkt Huispedia Plus
Tijdlijn met alle verborgen prijsaanpassingen

Ontdek of de woning eerder te koop is gezet en of die in prijs is verhoogd of verlaagd. Weet zo altijd of de verkoper trucjes uithaalt.

Hoe werkt Huispedia Plus

Tijdlijn met alle verborgen prijsaanpassingen: Ontdek of de woning eerder te koop is gezet en of die in prijs is verhoogd of verlaagd. Weet zo altijd of de verkoper trucjes uithaalt.

Hoe werkt Huispedia Plus
Ken jouw concurrentie met de populariteit van elke woning

Weet van tevoren de interesse van échte potentiële kopers. Zo heb je altijd een realistisch beeld van jouw concurrentie.

Hoe werkt Huispedia Plus

Ken jouw concurrentie met de populariteit van elke woning: Weet van tevoren de interesse van échte potentiële kopers. Zo heb je altijd een realistisch beeld van jouw concurrentie.

Martin
Martin Kocht succesvol met Huispedia Plus

“Heb twee keer geboden met Huispedia Plus. De eerste lukte net niet maar de 2e was raak. Vooral dankzij jullie uitstekende analyse. Was geld meer dan waard.”

Ervaar het verschil
Onbeperkt biedadvies Alle vergelijkbaar verkochte woningen Tijdlijn met alle prijsaanpassingen Populariteit van élke woning Nooit meer advertenties
Martin
Martin Kocht succesvol met Huispedia Plus

“Erg handig tijdens de zoektocht. Heb twee keer geboden met HuispediaPlus. De eerste lukte net niet maar de 2e was wel raak.”

“Erg handig tijdens de zoektocht. Heb twee keer geboden met HuispediaPlus. De eerste lukte net niet maar de 2e was wel raak.”

Femke
Femke Kocht succesvol met Huispedia Plus

“Mijn nieuwe huis met onderbieden gekocht dankzij het bod van HuipediaPlus. Dit heeft me 13.000 bespaard!”

“Mijn nieuwe huis met onderbieden gekocht dankzij het bod van HuipediaPlus. Dit heeft me 13.000 bespaard!”

Vanaf € 49. Je kunt opzeggen wanneer je wilt.

Probeer Huispedia Plus