Spaubeek in de gemeente Beek

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Spaubeek

Een eerste blik op Spaubeek

Spaubeek is een plaats in de gemeente Beek. Deze plaats telt volgens het CBS 15.895 inwoners. Momenteel staan er 12 woningen te koop en zijn er recent 26 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Spaubeek. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 404.245 euro. Dit is gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 12
Woningen recent verkocht 26
Gemiddelde vraagprijs € 404.245
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Spaubeek

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Spaubeek is 35 dagen. Dit is gelijk of nagenoeg gelijk vergeleken met de rest van Nederland. Een bod doen op huis in Spaubeek kan je waarschijnlijk regelijk gelijk doen op vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Spaubeek

Er zijn recent 26 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Spaubeek. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Spaubeek.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Spaubeek. Een eengezinswoning in Spaubeek komt het meest (70%) voor. Daarna komt een bungalow met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Spaubeek

In Spaubeek wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Spaubeek

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Spaubeek (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Spaubeek
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Spaubeek

Wil je een huis kopen in Spaubeek? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Spaubeek . Er staan momenteel 12 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Spaubeek alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Spaubeek.

Zoek je huurwoning in Spaubeek? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Spaubeek.

Huizenprijzen in Spaubeek

Starterswoningen in Spaubeek zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Spaubeek zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Spaubeek zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Spaubeek? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Spaubeek

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Spaubeek is 1.953 euro. De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Spaubeek is lager vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Spaubeek

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Spaubeek vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Spaubeek

Spaubeek bestaat uit 2 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen