Huizenprijzen en de huizenmarkt in Spaubeek

Begrijp de huizenprijzen in Spaubeek met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Spaubeek

Spaubeek is een plaats in de gemeente Beek. Deze plaats telt volgens het CBS 15.895 inwoners. Momenteel staan er 11 woningen te koop en zijn er recent 17 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Spaubeek. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 421.081 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 11
Woningen recent verkocht 17
Gemiddelde vraagprijs € 421.081
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Spaubeek

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Spaubeek is 31 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Spaubeek moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Spaubeek.

Woningen recent verkocht in Spaubeek

Er zijn recent 17 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Spaubeek. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Spaubeek.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Spaubeek. Een eengezinswoning in Spaubeek komt het meest (72%) voor. Daarna komt een bungalow met 9% het meest voor.

Gezinssamenstelling Spaubeek

In Spaubeek wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Spaubeek

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Spaubeek (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Spaubeek

Starterswoningen in Spaubeek zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Spaubeek zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Spaubeek zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Spaubeek? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Spaubeek

Wil je een huis kopen in Spaubeek? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Spaubeek . Er staan momenteel 11 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Spaubeek alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Spaubeek.

Bekijk alle koopwoningen in Spaubeek. Zoek je huurwoning in Spaubeek? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Spaubeek

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Spaubeek is 2.425 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.465 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Spaubeek

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Spaubeek vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Spaubeek

Spaubeek bestaat uit 2 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.