Alle woningmarktinfo Beek - Spaubeek in Beek

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Beek - Spaubeek

Een eerste blik op Beek - Spaubeek

Beek - Spaubeek is een wijk in de gemeente Beek. Deze wijk telt volgens het CBS 14.120 inwoners. Momenteel staan er 47 woningen te koop en zijn er recent 139 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Beek - Spaubeek. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 408.803 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 47
Woningen recent verkocht 139
Gemiddelde vraagprijs € 408.803
Percentage gezinnen met kinderen 31%

Verkoopduur woningen in Beek - Spaubeek

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Beek - Spaubeek is 29 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Beek - Spaubeek moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Beek - Spaubeek.

Woningen recent verkocht in Beek - Spaubeek

Er zijn recent 139 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Beek - Spaubeek. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Beek - Spaubeek.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Beek - Spaubeek. Een eengezinswoning in Beek - Spaubeek komt het meest (55%) voor. Daarna komt een portiekflat met 18% het meest voor.

Gezinssamenstelling Beek - Spaubeek

In Beek - Spaubeek wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Beek - Spaubeek

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Beek - Spaubeek (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Beek - Spaubeek
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Beek - Spaubeek

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Beek - Spaubeek vergeleken met de Beek en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Beek - Spaubeek

Wil je een huis kopen in Beek - Spaubeek? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Beek - Spaubeek . Er staan momenteel 47 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Beek - Spaubeek alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Beek - Spaubeek.

Zoek je huurwoning in Beek - Spaubeek? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Beek - Spaubeek.

Huizenprijzen in Beek - Spaubeek

Starterswoningen in Beek - Spaubeek zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Beek - Spaubeek zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Beek - Spaubeek zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Beek - Spaubeek? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Beek - Spaubeek

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Beek - Spaubeek is 2.182 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.016 euro).

Leeftijden Beek - Spaubeek

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Beek - Spaubeek vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Beek - Spaubeek

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Beek - Spaubeek? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Beek - Spaubeek

Beek Neerbeek Spaubeek

Instellingen zijn opgeslagen