Alle woningmarktinfo Beek-Zuid in Beek

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Beek-Zuid

Een eerste blik op Beek-Zuid

Beek-Zuid is een wijk in de gemeente Beek. Deze wijk telt volgens het CBS 1.775 inwoners. Momenteel staan er 7 woningen te koop en zijn er recent 19 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Beek-Zuid. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 359.462 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 7
Woningen recent verkocht 19
Gemiddelde vraagprijs € 359.462
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Beek-Zuid

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Beek-Zuid is 36 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Beek-Zuid moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Beek-Zuid.

Woningen recent verkocht in Beek-Zuid

Er zijn recent 19 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Beek-Zuid. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Beek-Zuid.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Beek-Zuid. Een eengezinswoning in Beek-Zuid komt het meest (71%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 16% het meest voor.

Gezinssamenstelling Beek-Zuid

In Beek-Zuid wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Beek-Zuid

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Beek-Zuid (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Beek-Zuid
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Beek-Zuid

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Beek-Zuid vergeleken met de Beek en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Beek-Zuid

Wil je een huis kopen in Beek-Zuid? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Beek-Zuid . Er staan momenteel 7 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Beek-Zuid alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Beek-Zuid.

Zoek je huurwoning in Beek-Zuid? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Beek-Zuid.

Huizenprijzen in Beek-Zuid

Starterswoningen in Beek-Zuid zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Beek-Zuid zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Beek-Zuid zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Beek-Zuid? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Beek-Zuid

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Beek-Zuid is 2.389 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (2.336 euro).

Leeftijden Beek-Zuid

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Beek-Zuid vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Beek-Zuid

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Beek-Zuid? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Beek-Zuid

Geverik Grootgenhout Kleingenhout Kelmond Verspreide huizen Vliegbasis Zuid-Limburg

Instellingen zijn opgeslagen