De Huizenmarkt gemeente Beek (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Beek

Woningmarkt Beek

Beek is een gemeente in de provincie Limburg. Deze gemeente telt volgens het CBS 15.895 inwoners. Momenteel staan er 61 woningen te koop en zijn er recent 58 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Beek. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 61
Woningen recent verkocht 58
Gemiddelde vraagprijs € 382.429
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Beek

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Beek is 25 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Beek moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Beek.

Woningen recent verkocht in Beek

Er zijn recent 58 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Beek. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Beek.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Beek. Een eengezinswoning in Beek komt het meest (61%) voor. Daarna komt een portiekflat met 13% het meest voor.

Gezinssamenstelling Beek

In Beek wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Beek

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Beek (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Beek
Binnenring: Nederland

Beek waar ligt dat?

Woningen te koop Beek

Wil je een huis kopen in Beek? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Beek . Er staan momenteel 61 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Beek alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Beek.

Bekijk hier alle koopwoningen in Beek. Zoek je huurwoning in Beek? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Beek

Starterswoningen in Beek zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Beek zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Beek zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Beek? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Beek

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Beek is 2.487 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.369 euro).

Leeftijden Beek

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Beek vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Beek

De gemeente Beek telt 3 plaatsen.

Beek Maastricht-Airport Spaubeek

Alle wijken van Beek

Beek bestaat uit 2 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.