logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in gemeente Beek

Begrijp de huizenprijzen in gemeente Beek met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in gemeente Beek

Beek is een gemeente in de provincie Limburg. Deze gemeente telt volgens het CBS 16.132 inwoners. Momenteel staan er 26 woningen te koop en zijn er recent 66 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Beek. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland. De gemiddelde WOZ-waarde van Amsterdam in 2021 is € 252.999.

Woningen te koop 26
Woningen recent verkocht 66
Gemiddelde vraagprijs € 384.241
Gemiddelde WOZ-waarde (2021) € 252.999
Percentage gezinnen met kinderen 31%

Verkoopduur woningen in Beek

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Beek is 23 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Beek moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Beek.

Woningen recent verkocht in Beek

Er zijn recent 66 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Beek. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Beek.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Beek. Een eengezinswoning in Beek komt het meest (63%) voor. Daarna komt een portiekflat met 12% het meest voor.

Gezinssamenstelling Beek

In Beek wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Beek

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Beek (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in gemeente Beek

Starterswoningen in gemeente Beek zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in gemeente Beek zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in gemeente Beek zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in gemeente Beek? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop gemeente Beek

Wil je een huis kopen in gemeente Beek? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in gemeente Beek . Er staan momenteel 26 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Beek alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Beek.

Bekijk alle koopwoningen in gemeente Beek. Zoek je huurwoning in gemeente Beek? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Beek

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Beek is 2.777 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.494 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Beek

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Beek vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Beek

De gemeente Beek telt 3 plaatsen.

Beek Maastricht-Airport Spaubeek

Wijken van Beek

Beek bestaat uit 2 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.