Schoonebeek in de gemeente Emmen

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Schoonebeek

Een eerste blik op Schoonebeek

Schoonebeek is een plaats in de gemeente Emmen. Deze plaats telt volgens het CBS 107.120 inwoners. Momenteel staan er 29 woningen te koop en zijn er recent 54 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Schoonebeek. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 319.589 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 29
Woningen recent verkocht 54
Gemiddelde vraagprijs € 319.589
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Schoonebeek

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Schoonebeek is 45 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Schoonebeek kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Schoonebeek

Er zijn recent 54 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Schoonebeek. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Schoonebeek.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Schoonebeek. Een eengezinswoning in Schoonebeek komt het meest (82%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Schoonebeek

In Schoonebeek wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Schoonebeek

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Schoonebeek (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Schoonebeek
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Schoonebeek

Wil je een huis kopen in Schoonebeek? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Schoonebeek . Er staan momenteel 29 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Schoonebeek alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Schoonebeek.

Zoek je huurwoning in Schoonebeek? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Schoonebeek.

Huizenprijzen in Schoonebeek

Starterswoningen in Schoonebeek zijn goed te vinden. Woningen in het middensegment in Schoonebeek zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Schoonebeek zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Schoonebeek? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Schoonebeek

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Schoonebeek is 1.911 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.784 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Schoonebeek is lager vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Schoonebeek

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Schoonebeek vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Schoonebeek

Schoonebeek bestaat uit 27 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen