De Huizenmarkt in Schoonebeek (juni 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Schoonebeek

Woningmarkt Schoonebeek

Schoonebeek is een plaats in de gemeente Emmen. Deze plaats telt volgens het CBS 107.120 inwoners. Momenteel staan er 24 woningen te koop en zijn er recent 40 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Schoonebeek. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 342.333 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 24
Woningen recent verkocht 40
Gemiddelde vraagprijs € 342.333
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Schoonebeek

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Schoonebeek is 30 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Schoonebeek moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Schoonebeek.

Woningen recent verkocht in Schoonebeek

Er zijn recent 40 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Schoonebeek. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Schoonebeek.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Schoonebeek. Een eengezinswoning in Schoonebeek komt het meest (82%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Schoonebeek

In Schoonebeek wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Schoonebeek

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Schoonebeek (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Schoonebeek
Binnenring: Nederland

Schoonebeek waar ligt dat?

Woningen te koop Schoonebeek

Wil je een huis kopen in Schoonebeek? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Schoonebeek . Er staan momenteel 24 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Schoonebeek alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Schoonebeek.

Bekijk hier alle koopwoningen in Schoonebeek. Zoek je huurwoning in Schoonebeek? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Schoonebeek

Starterswoningen in Schoonebeek zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Schoonebeek zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Schoonebeek zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Schoonebeek? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Schoonebeek

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Schoonebeek is 2.606 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.166 euro).

Leeftijden Schoonebeek

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Schoonebeek vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Schoonebeek

Schoonebeek bestaat uit 27 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.