De Huizenmarkt in Roderwolde (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Roderwolde

Woningmarkt Roderwolde

Roderwolde is een plaats in de gemeente Noordenveld. Deze plaats telt volgens het CBS 35.165 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Roderwolde. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 291.828 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 291.828
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Roderwolde

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Roderwolde is 39 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Roderwolde kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Roderwolde

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Roderwolde. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Roderwolde.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Roderwolde. Een eengezinswoning in Roderwolde komt het meest (62%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 35% het meest voor.

Gezinssamenstelling Roderwolde

In Roderwolde wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Roderwolde

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Roderwolde (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Roderwolde
Binnenring: Nederland

Roderwolde waar ligt dat?

Woningen te koop Roderwolde

Wil je een huis kopen in Roderwolde? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Roderwolde . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Roderwolde alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Roderwolde.

Bekijk hier alle koopwoningen in Roderwolde. Zoek je huurwoning in Roderwolde? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Roderwolde

Starterswoningen in Roderwolde zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Roderwolde zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Roderwolde zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Roderwolde? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Roderwolde

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Roderwolde is 2.769 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.404 euro).

Leeftijden Roderwolde

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Roderwolde vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Roderwolde

Roderwolde bestaat uit 6 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.