logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Roderwolde

Begrijp de huizenprijzen in Roderwolde met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Roderwolde

Roderwolde is een plaats in de gemeente Noordenveld. Deze plaats telt volgens het CBS 31.591 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Roderwolde. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 425.895 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 425.895
Percentage gezinnen met kinderen 31%

Verkoopduur woningen in Roderwolde

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Roderwolde is 38 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Roderwolde kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Roderwolde

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Roderwolde. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Roderwolde.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Roderwolde. Een eengezinswoning in Roderwolde komt het meest (62%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 34% het meest voor.

Gezinssamenstelling Roderwolde

In Roderwolde wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Roderwolde

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Roderwolde (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Roderwolde

Starterswoningen in Roderwolde zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Roderwolde zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Roderwolde zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Roderwolde? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Roderwolde

Wil je een huis kopen in Roderwolde? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Roderwolde . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Roderwolde alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Roderwolde.

Bekijk alle koopwoningen in Roderwolde. Zoek je huurwoning in Roderwolde? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Roderwolde

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Roderwolde is 3.273 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.095 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Roderwolde

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Roderwolde vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Roderwolde

Roderwolde bestaat uit 6 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.