Huizenprijzen en de huizenmarkt in Roderesch

Begrijp de huizenprijzen in Roderesch met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Roderesch

Roderesch is een plaats in de gemeente Noordenveld. Deze plaats telt volgens het CBS 35.165 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Roderesch. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 569.818 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 569.818
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Roderesch

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Roderesch is 33 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Roderesch moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Roderesch.

Woningen recent verkocht in Roderesch

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Roderesch. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Roderesch.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Roderesch. Een eengezinswoning in Roderesch komt het meest (65%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 20% het meest voor.

Gezinssamenstelling Roderesch

In Roderesch wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Roderesch

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Roderesch (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Roderesch

Starterswoningen in Roderesch zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Roderesch zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Roderesch zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Roderesch? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Roderesch

Wil je een huis kopen in Roderesch? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Roderesch . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Roderesch alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Roderesch.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Roderesch.

Bekijk alle koopwoningen in Roderesch. Zoek je huurwoning in Roderesch? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Roderesch

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Roderesch is 2.753 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.330 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Roderesch

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Roderesch vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Roderesch

Roderesch bestaat uit 6 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.