De Huizenmarkt in Rijsbergen (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Rijsbergen

Woningmarkt Rijsbergen

Rijsbergen is een plaats in de gemeente Zundert. Deze plaats telt volgens het CBS 21.515 inwoners. Momenteel staan er 22 woningen te koop en zijn er recent 45 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Rijsbergen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 565.448 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 22
Woningen recent verkocht 45
Gemiddelde vraagprijs € 565.448
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Rijsbergen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Rijsbergen is 31 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Rijsbergen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Rijsbergen.

Woningen recent verkocht in Rijsbergen

Er zijn recent 45 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Rijsbergen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Rijsbergen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Rijsbergen. Een eengezinswoning in Rijsbergen komt het meest (72%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Rijsbergen

In Rijsbergen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Rijsbergen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Rijsbergen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Rijsbergen
Binnenring: Nederland

Rijsbergen waar ligt dat?

Woningen te koop Rijsbergen

Wil je een huis kopen in Rijsbergen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Rijsbergen . Er staan momenteel 22 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Rijsbergen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Rijsbergen.

Bekijk hier alle koopwoningen in Rijsbergen. Zoek je huurwoning in Rijsbergen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Rijsbergen

Starterswoningen in Rijsbergen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Rijsbergen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Rijsbergen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Rijsbergen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Rijsbergen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Rijsbergen is 3.384 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.518 euro).

Leeftijden Rijsbergen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Rijsbergen vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Rijsbergen

Rijsbergen bestaat uit 5 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.