De Huizenmarkt gemeente Zundert (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Zundert

Woningmarkt Zundert

Zundert is een gemeente in de provincie Noord-Brabant. Deze gemeente telt volgens het CBS 21.515 inwoners. Momenteel staan er 106 woningen te koop en zijn er recent 100 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Zundert. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 106
Woningen recent verkocht 100
Gemiddelde vraagprijs € 494.911
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Zundert

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Zundert is 38 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Zundert kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Zundert

Er zijn recent 100 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Zundert. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Zundert.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Zundert. Een eengezinswoning in Zundert komt het meest (70%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 9% het meest voor.

Gezinssamenstelling Zundert

In Zundert wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Zundert

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Zundert (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Zundert
Binnenring: Nederland

Zundert waar ligt dat?

Woningen te koop Zundert

Wil je een huis kopen in Zundert? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Zundert . Er staan momenteel 106 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Zundert alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Zundert.

Bekijk hier alle koopwoningen in Zundert. Zoek je huurwoning in Zundert? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Zundert

Starterswoningen in Zundert zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Zundert zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Zundert zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Zundert? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Zundert

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Zundert is 3.342 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.187 euro).

Leeftijden Zundert

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Zundert vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Zundert

De gemeente Zundert telt 5 plaatsen.

Achtmaal Klein Zundert Rijsbergen Wernhout Zundert

Alle wijken van Zundert

Zundert bestaat uit 5 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.