logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in gemeente Zundert

Begrijp de huizenprijzen in gemeente Zundert met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in gemeente Zundert

Zundert is een gemeente in de provincie Noord-Brabant. Deze gemeente telt volgens het CBS 22.518 inwoners. Momenteel staan er 55 woningen te koop en zijn er recent 101 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Zundert. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland. De gemiddelde WOZ-waarde van Amsterdam in 2021 is € 349.370.

Woningen te koop 55
Woningen recent verkocht 101
Gemiddelde vraagprijs € 502.010
Gemiddelde WOZ-waarde (2021) € 349.370
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Zundert

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Zundert is 34 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Zundert moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Zundert.

Woningen recent verkocht in Zundert

Er zijn recent 101 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Zundert. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Zundert.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Zundert. Een eengezinswoning in Zundert komt het meest (71%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Zundert

In Zundert wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Zundert

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Zundert (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in gemeente Zundert

Starterswoningen in gemeente Zundert zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in gemeente Zundert zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in gemeente Zundert zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in gemeente Zundert? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop gemeente Zundert

Wil je een huis kopen in gemeente Zundert? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in gemeente Zundert . Er staan momenteel 55 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Zundert alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Zundert.

Bekijk alle koopwoningen in gemeente Zundert. Zoek je huurwoning in gemeente Zundert? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Zundert

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Zundert is 3.390 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.343 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Zundert

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Zundert vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Zundert

De gemeente Zundert telt 5 plaatsen.

Achtmaal Klein Zundert Rijsbergen Wernhout Zundert

Wijken van Zundert

Zundert bestaat uit 5 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.