logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Zundert in Zundert

Begrijp de huizenprijzen in Zundert Zundert met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Zundert Zundert

Zundert is een wijk in de plaats Zundert binnen de gemeente Zundert. Deze wijk telt volgens het CBS 8.555 inwoners. Momenteel staan er 11 woningen te koop en zijn er recent 51 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Zundert. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 469.644 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 11
Woningen recent verkocht 51
Gemiddelde vraagprijs € 469.644
Percentage gezinnen met kinderen 30%

Verkoopduur woningen in Zundert

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Zundert is 38 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Zundert kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Zundert

Er zijn recent 51 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Zundert. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Zundert.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Zundert. Een eengezinswoning in Zundert komt het meest (65%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 14% het meest voor.

Gezinssamenstelling Zundert

In Zundert wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Zundert

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Zundert (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Zundert

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Zundert vergeleken met de Zundert en Nederland.

Huizenprijzen in Zundert Zundert

Starterswoningen in Zundert Zundert zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Zundert Zundert zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Zundert Zundert zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Zundert Zundert? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Zundert Zundert

Wil je een huis kopen in Zundert Zundert? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Zundert Zundert . Er staan momenteel 11 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Zundert alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Zundert.

Bekijk alle koopwoningen in Zundert Zundert. Zoek je huurwoning in Zundert Zundert? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Zundert

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Zundert is 3.494 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.362 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Zundert

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Zundert vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Zundert

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Zundert? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Zundert

Zundert Verspreide huizen Zundert