Huizenprijzen en de huizenmarkt in Peest

Begrijp de huizenprijzen in Peest met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Peest

Peest is een plaats in de gemeente Noordenveld. Deze plaats telt volgens het CBS 35.165 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Peest. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 578.020 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 578.020
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Peest

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Peest is 20 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Peest moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Peest.

Woningen recent verkocht in Peest

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Peest. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Peest.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Peest. Een woonboerderij in Peest komt het meest (62%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 31% het meest voor.

Gezinssamenstelling Peest

In Peest wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Peest

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Peest (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Peest

Starterswoningen in Peest zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Peest zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Peest zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Peest? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Peest

Wil je een huis kopen in Peest? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Peest . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Peest alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Peest.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Peest.

Bekijk alle koopwoningen in Peest. Zoek je huurwoning in Peest? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Peest

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Peest is 5.309 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (4.044 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Peest

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Peest vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Peest

Peest bestaat uit 6 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.