De Huizenmarkt in Onderdendam (mei 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Onderdendam

Woningmarkt Onderdendam

Onderdendam is een plaats in de gemeente Het Hogeland. Deze plaats telt volgens het CBS 48.095 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 10 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Onderdendam. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 320.761 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 10
Gemiddelde vraagprijs € 320.761
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Onderdendam

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Onderdendam is 20 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Onderdendam moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Onderdendam.

Woningen recent verkocht in Onderdendam

Er zijn recent 10 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Onderdendam. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Onderdendam.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Onderdendam. Een eengezinswoning in Onderdendam komt het meest (81%) voor. Daarna komt een herenhuis met 13% het meest voor.

Gezinssamenstelling Onderdendam

In Onderdendam wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Onderdendam

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Onderdendam (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Onderdendam
Binnenring: Nederland

Onderdendam waar ligt dat?

Woningen te koop Onderdendam

Wil je een huis kopen in Onderdendam? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Onderdendam . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Onderdendam alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Onderdendam.

Bekijk hier alle koopwoningen in Onderdendam. Zoek je huurwoning in Onderdendam? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Onderdendam

Starterswoningen in Onderdendam zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Onderdendam zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Onderdendam zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Onderdendam? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Onderdendam

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Onderdendam is 1.852 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.969 euro).

Leeftijden Onderdendam

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Onderdendam vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Onderdendam

Onderdendam bestaat uit 13 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.