Huizenprijzen en de huizenmarkt in Obbicht

Begrijp de huizenprijzen in Obbicht met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Obbicht

Obbicht is een plaats in de gemeente Sittard-Geleen. Deze plaats telt volgens het CBS 92.955 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Obbicht. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 396.866 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 396.866
Percentage gezinnen met kinderen 31%

Verkoopduur woningen in Obbicht

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Obbicht is 22 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Obbicht moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Obbicht.

Woningen recent verkocht in Obbicht

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Obbicht. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Obbicht.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Obbicht. Een eengezinswoning in Obbicht komt het meest (85%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 4% het meest voor.

Gezinssamenstelling Obbicht

In Obbicht wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Obbicht

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Obbicht (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Obbicht

Starterswoningen in Obbicht zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Obbicht zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Obbicht zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Obbicht? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Obbicht

Wil je een huis kopen in Obbicht? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Obbicht . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Obbicht alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Obbicht.

Bekijk alle koopwoningen in Obbicht. Zoek je huurwoning in Obbicht? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Obbicht

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Obbicht is 2.224 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.980 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Obbicht

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Obbicht vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Obbicht

Obbicht bestaat uit 8 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.