De Huizenmarkt in Nuland (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Nuland

Woningmarkt Nuland

Nuland is een plaats in de gemeente 's-Hertogenbosch. Deze plaats telt volgens het CBS 153.405 inwoners. Momenteel staan er 12 woningen te koop en zijn er recent 17 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nuland. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 629.974 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 12
Woningen recent verkocht 17
Gemiddelde vraagprijs € 629.974
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Nuland

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Nuland is 39 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Nuland kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Nuland

Er zijn recent 17 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nuland. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Nuland.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Nuland. Een eengezinswoning in Nuland komt het meest (81%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Nuland

In Nuland wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Nuland

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Nuland (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Nuland
Binnenring: Nederland

Nuland waar ligt dat?

Woningen te koop Nuland

Wil je een huis kopen in Nuland? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Nuland . Er staan momenteel 12 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Nuland alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Nuland.

Bekijk hier alle koopwoningen in Nuland. Zoek je huurwoning in Nuland? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Nuland

Starterswoningen in Nuland zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Nuland zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Nuland zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Nuland? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Nuland

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Nuland is 3.519 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.187 euro).

Leeftijden Nuland

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Nuland vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Nuland

Nuland bestaat uit 14 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.