logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Nuland

Begrijp de huizenprijzen in Nuland met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Nuland

Nuland is een plaats in de gemeente 's-Hertogenbosch. Deze plaats telt volgens het CBS 158.753 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 15 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nuland. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 669.846 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 15
Gemiddelde vraagprijs € 669.846
Percentage gezinnen met kinderen 30%

Verkoopduur woningen in Nuland

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Nuland is 36 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Nuland kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Nuland

Er zijn recent 15 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nuland. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Nuland.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Nuland. Een eengezinswoning in Nuland komt het meest (82%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Nuland

In Nuland wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Nuland

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Nuland (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Nuland

Starterswoningen in Nuland zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Nuland zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Nuland zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Nuland? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Nuland

Wil je een huis kopen in Nuland? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Nuland . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Nuland alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Nuland.

Bekijk alle koopwoningen in Nuland. Zoek je huurwoning in Nuland? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Nuland

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Nuland is 3.728 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.449 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Nuland

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Nuland vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Nuland

Nuland bestaat uit 14 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.