Gemeente 's-Hertogenbosch

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in 's-Hertogenbosch

Een eerste blik op 's-Hertogenbosch

's-Hertogenbosch is een gemeente in de provincie Noord-Brabant. Deze gemeente telt volgens het CBS 153.405 inwoners. Momenteel staan er 437 woningen te koop en zijn er recent 640 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in 's-Hertogenbosch. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 484.155 euro. Dit is gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 437
Woningen recent verkocht 640
Gemiddelde vraagprijs € 484.155
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in 's-Hertogenbosch

De gemiddelde verkoopduur van huizen in 's-Hertogenbosch is 43 dagen. Dit is gelijk of nagenoeg gelijk vergeleken met de rest van Nederland. Een bod doen op huis in 's-Hertogenbosch kan je waarschijnlijk regelijk gelijk doen op vraagprijs.

Woningen recent verkocht in 's-Hertogenbosch

Er zijn recent 640 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in 's-Hertogenbosch. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond 's-Hertogenbosch.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in 's-Hertogenbosch. Een eengezinswoning in 's-Hertogenbosch komt het meest (31%) voor. Daarna komt een portiekflat met 28% het meest voor.

Gezinssamenstelling 's-Hertogenbosch

In 's-Hertogenbosch wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat 's-Hertogenbosch

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van 's-Hertogenbosch (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: 's-Hertogenbosch
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in 's-Hertogenbosch

Wil je een huis kopen in 's-Hertogenbosch? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in 's-Hertogenbosch. Er staan momenteel 437 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in 's-Hertogenbosch alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in 's-Hertogenbosch.

Huizenprijzen in 's-Hertogenbosch

Starterswoningen in 's-Hertogenbosch zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in 's-Hertogenbosch zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in 's-Hertogenbosch zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in 's-Hertogenbosch? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs 's-Hertogenbosch

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in 's-Hertogenbosch is 2.948 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.807 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in 's-Hertogenbosch is redelijk gelijk vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden 's-Hertogenbosch

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in 's-Hertogenbosch vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente 's-Hertogenbosch

De gemeente 's-Hertogenbosch telt 4 plaatsen.

's-Hertogenbosch Nuland Rosmalen Vinkel

Alle wijken van 's-Hertogenbosch

's-Hertogenbosch bestaat uit 14 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen