logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in gemeente 's-Hertogenbosch

Begrijp de huizenprijzen in gemeente 's-Hertogenbosch met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in gemeente 's-Hertogenbosch

's-Hertogenbosch is een gemeente in de provincie Noord-Brabant. Deze gemeente telt volgens het CBS 158.753 inwoners. Momenteel staan er 325 woningen te koop en zijn er recent 895 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in 's-Hertogenbosch. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland. De gemiddelde WOZ-waarde van Amsterdam in 2021 is € 340.594.

Woningen te koop 325
Woningen recent verkocht 895
Gemiddelde vraagprijs € 530.322
Gemiddelde WOZ-waarde (2021) € 340.594
Percentage gezinnen met kinderen 30%

Verkoopduur woningen in 's-Hertogenbosch

De gemiddelde verkoopduur van huizen in 's-Hertogenbosch is 20 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in 's-Hertogenbosch moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in 's-Hertogenbosch.

Woningen recent verkocht in 's-Hertogenbosch

Er zijn recent 895 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in 's-Hertogenbosch. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond 's-Hertogenbosch.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in 's-Hertogenbosch. Een eengezinswoning in 's-Hertogenbosch komt het meest (39%) voor. Daarna komt een portiekflat met 24% het meest voor.

Gezinssamenstelling 's-Hertogenbosch

In 's-Hertogenbosch wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat 's-Hertogenbosch

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van 's-Hertogenbosch (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in gemeente 's-Hertogenbosch

Starterswoningen in gemeente 's-Hertogenbosch zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in gemeente 's-Hertogenbosch zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in gemeente 's-Hertogenbosch zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in gemeente 's-Hertogenbosch? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop gemeente 's-Hertogenbosch

Wil je een huis kopen in gemeente 's-Hertogenbosch? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in gemeente 's-Hertogenbosch . Er staan momenteel 325 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in 's-Hertogenbosch alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in 's-Hertogenbosch.

Bekijk alle koopwoningen in gemeente 's-Hertogenbosch. Zoek je huurwoning in gemeente 's-Hertogenbosch? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in 's-Hertogenbosch

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in 's-Hertogenbosch is 4.140 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.901 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden 's-Hertogenbosch

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in 's-Hertogenbosch vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente 's-Hertogenbosch

De gemeente 's-Hertogenbosch telt 4 plaatsen.

's-Hertogenbosch Nuland Rosmalen Vinkel

Wijken van 's-Hertogenbosch

's-Hertogenbosch bestaat uit 14 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.