Huizenprijzen en de huizenmarkt in Nieuweschoot

Begrijp de huizenprijzen in Nieuweschoot met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Nieuweschoot

Nieuweschoot is een plaats in de gemeente Heerenveen. Deze plaats telt volgens het CBS 40.960 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nieuweschoot. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 672.191 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 672.191
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Nieuweschoot

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Nieuweschoot is 19 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Nieuweschoot moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Nieuweschoot.

Woningen recent verkocht in Nieuweschoot

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nieuweschoot. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Nieuweschoot.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Nieuweschoot. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Nieuweschoot. Een eengezinswoning in Nieuweschoot komt het meest (50%) voor. Daarna komt een villa met 25% het meest voor.

Gezinssamenstelling Nieuweschoot

In Nieuweschoot wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Nieuweschoot

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Nieuweschoot (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Nieuweschoot

Starterswoningen in Nieuweschoot zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Nieuweschoot zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Nieuweschoot zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Nieuweschoot? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Nieuweschoot

Wil je een huis kopen in Nieuweschoot? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Nieuweschoot . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Nieuweschoot alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Nieuweschoot.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Nieuweschoot.

Bekijk alle koopwoningen in Nieuweschoot. Zoek je huurwoning in Nieuweschoot? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Nieuweschoot

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Nieuweschoot is 3.351 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.442 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Nieuweschoot

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Nieuweschoot vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Nieuweschoot

Nieuweschoot bestaat uit 6 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.