logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Nieuwebrug

Begrijp de huizenprijzen in Nieuwebrug met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Nieuwebrug

Nieuwebrug is een plaats in de gemeente Heerenveen. Deze plaats telt volgens het CBS 51.637 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nieuwebrug. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 339.195 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 339.195
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Nieuwebrug

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Nieuwebrug is 34 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Nieuwebrug moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Nieuwebrug.

Woningen recent verkocht in Nieuwebrug

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nieuwebrug. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Nieuwebrug.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Nieuwebrug. Een eengezinswoning in Nieuwebrug komt het meest (88%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 12% het meest voor.

Gezinssamenstelling Nieuwebrug

In Nieuwebrug wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Nieuwebrug

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Nieuwebrug (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Nieuwebrug

Starterswoningen in Nieuwebrug zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Nieuwebrug zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Nieuwebrug zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Nieuwebrug? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Nieuwebrug

Wil je een huis kopen in Nieuwebrug? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Nieuwebrug . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Nieuwebrug alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Nieuwebrug.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Nieuwebrug.

Bekijk alle koopwoningen in Nieuwebrug. Zoek je huurwoning in Nieuwebrug? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Nieuwebrug

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Nieuwebrug is 2.751 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.253 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Nieuwebrug

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Nieuwebrug vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Nieuwebrug

Nieuwebrug bestaat uit 7 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.