De Huizenmarkt in Nieuwebrug (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Nieuwebrug

Woningmarkt Nieuwebrug

Nieuwebrug is een plaats in de gemeente Heerenveen. Deze plaats telt volgens het CBS 40.960 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nieuwebrug. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 320.937 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 320.937
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Nieuwebrug

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Nieuwebrug is 35 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Nieuwebrug kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Nieuwebrug

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nieuwebrug. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Nieuwebrug.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Nieuwebrug. Een eengezinswoning in Nieuwebrug komt het meest (88%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 13% het meest voor.

Gezinssamenstelling Nieuwebrug

In Nieuwebrug wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Nieuwebrug

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Nieuwebrug (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Nieuwebrug
Binnenring: Nederland

Nieuwebrug waar ligt dat?

Woningen te koop Nieuwebrug

Wil je een huis kopen in Nieuwebrug? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Nieuwebrug . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Nieuwebrug alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Nieuwebrug.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Nieuwebrug.

Bekijk hier alle koopwoningen in Nieuwebrug. Zoek je huurwoning in Nieuwebrug? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Nieuwebrug

Starterswoningen in Nieuwebrug zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Nieuwebrug zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Nieuwebrug zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Nieuwebrug? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Nieuwebrug

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Nieuwebrug is 2.393 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.034 euro).

Leeftijden Nieuwebrug

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Nieuwebrug vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Nieuwebrug

Nieuwebrug bestaat uit 6 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.