De Huizenmarkt in Nietap (juni 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Nietap

Woningmarkt Nietap

Nietap is een plaats in de gemeente Noordenveld. Deze plaats telt volgens het CBS 35.165 inwoners. Momenteel staan er 5 woningen te koop en zijn er recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nietap. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 614.721 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 5
Woningen recent verkocht 7
Gemiddelde vraagprijs € 614.721
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Nietap

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Nietap is 45 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Nietap kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Nietap

Er zijn recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nietap. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Nietap.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Nietap. Een eengezinswoning in Nietap komt het meest (72%) voor. Daarna komt een galerijflat met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Nietap

In Nietap wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Nietap

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Nietap (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Nietap
Binnenring: Nederland

Nietap waar ligt dat?

Woningen te koop Nietap

Wil je een huis kopen in Nietap? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Nietap . Er staan momenteel 5 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Nietap alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Nietap.

Bekijk hier alle koopwoningen in Nietap. Zoek je huurwoning in Nietap? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Nietap

Starterswoningen in Nietap zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Nietap zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Nietap zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Nietap? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Nietap

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Nietap is 3.372 euro. Dit is een lichte stijging vergeleken met vorige jaar (3.368 euro).

Leeftijden Nietap

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Nietap vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Nietap

Nietap bestaat uit 6 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.