logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Mook

Begrijp de huizenprijzen in Mook met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Mook

Mook is een plaats in de gemeente Mook en Middelaar. Deze plaats telt volgens het CBS 8.043 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Mook. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 456.029 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 7
Gemiddelde vraagprijs € 456.029
Percentage gezinnen met kinderen 31%

Verkoopduur woningen in Mook

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Mook is 23 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Mook moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Mook.

Woningen recent verkocht in Mook

Er zijn recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Mook. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Mook.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Mook. Een eengezinswoning in Mook komt het meest (52%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 22% het meest voor.

Gezinssamenstelling Mook

In Mook wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Mook

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Mook (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Mook

Starterswoningen in Mook zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Mook zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Mook zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Mook? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Mook

Wil je een huis kopen in Mook? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Mook . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Mook alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Mook.

Bekijk alle koopwoningen in Mook. Zoek je huurwoning in Mook? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Mook

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Mook is 4.112 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.355 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Mook

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Mook vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Mook

Mook bestaat uit 2 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.