De Huizenmarkt in Mook (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Mook

Woningmarkt Mook

Mook is een plaats in de gemeente Mook en Middelaar. Deze plaats telt volgens het CBS 7.765 inwoners. Momenteel staan er 13 woningen te koop en zijn er recent 11 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Mook. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 469.432 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 13
Woningen recent verkocht 11
Gemiddelde vraagprijs € 469.432
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Mook

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Mook is 20 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Mook moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Mook.

Woningen recent verkocht in Mook

Er zijn recent 11 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Mook. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Mook.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Mook. Een eengezinswoning in Mook komt het meest (51%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 24% het meest voor.

Gezinssamenstelling Mook

In Mook wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Mook

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Mook (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Mook
Binnenring: Nederland

Mook waar ligt dat?

Woningen te koop Mook

Wil je een huis kopen in Mook? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Mook . Er staan momenteel 13 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Mook alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Mook.

Bekijk hier alle koopwoningen in Mook. Zoek je huurwoning in Mook? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Mook

Starterswoningen in Mook zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Mook zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Mook zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Mook? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Mook

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Mook is 3.063 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.283 euro).

Leeftijden Mook

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Mook vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Mook

Mook bestaat uit 2 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.