Huizenmarkt Middelaar in Plasmolen (februari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Middelaar

Woningmarkt Middelaar

Middelaar is een wijk in de plaats Plasmolen binnen de gemeente Mook en Middelaar. Deze wijk telt volgens het CBS 1.160 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Middelaar. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 533.587 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 533.587
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Middelaar

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Middelaar is 72 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Middelaar kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Middelaar

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Middelaar. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Middelaar.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Middelaar. Een eengezinswoning in Middelaar komt het meest (60%) voor. Daarna komt een villa met 15% het meest voor.

Gezinssamenstelling Middelaar

In Middelaar wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Middelaar

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Middelaar (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Middelaar
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Middelaar

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Middelaar vergeleken met de Mook en Middelaar en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Middelaar waar ligt dat?

Woningen te koop Middelaar

Wil je een huis kopen in Middelaar? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Middelaar . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Middelaar alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Middelaar.

Bekijk hier alle koopwoningen in Middelaar. Zoek je huurwoning in Middelaar? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Middelaar

Starterswoningen in Middelaar zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Middelaar zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Middelaar zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Middelaar? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Middelaar

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Middelaar is 3.751 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.145 euro).

Leeftijden Middelaar

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Middelaar vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Middelaar

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Middelaar? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Middelaar

Riethorst-Plasmolen Middelaar Katerbosch en Heikant