De Huizenmarkt gemeente Mook en Middelaar (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Mook en Middelaar

Woningmarkt Mook en Middelaar

Mook en Middelaar is een gemeente in de provincie Limburg. Deze gemeente telt volgens het CBS 7.765 inwoners. Momenteel staan er 26 woningen te koop en zijn er recent 22 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Mook en Middelaar. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 26
Woningen recent verkocht 22
Gemiddelde vraagprijs € 483.364
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Mook en Middelaar

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Mook en Middelaar is 30 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Mook en Middelaar moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Mook en Middelaar.

Woningen recent verkocht in Mook en Middelaar

Er zijn recent 22 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Mook en Middelaar. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Mook en Middelaar.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Mook en Middelaar. Een eengezinswoning in Mook en Middelaar komt het meest (59%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 16% het meest voor.

Gezinssamenstelling Mook en Middelaar

In Mook en Middelaar wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Mook en Middelaar

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Mook en Middelaar (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Mook en Middelaar
Binnenring: Nederland

Mook en Middelaar waar ligt dat?

Woningen te koop Mook en Middelaar

Wil je een huis kopen in Mook en Middelaar? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Mook en Middelaar . Er staan momenteel 26 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Mook en Middelaar alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Mook en Middelaar.

Bekijk hier alle koopwoningen in Mook en Middelaar. Zoek je huurwoning in Mook en Middelaar? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Mook en Middelaar

Starterswoningen in Mook en Middelaar zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Mook en Middelaar zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Mook en Middelaar zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Mook en Middelaar? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Mook en Middelaar

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Mook en Middelaar is 3.287 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.564 euro).

Leeftijden Mook en Middelaar

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Mook en Middelaar vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Mook en Middelaar

De gemeente Mook en Middelaar telt 4 plaatsen.

Middelaar Molenhoek Mook Plasmolen

Alle wijken van Mook en Middelaar

Mook en Middelaar bestaat uit 2 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.