logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in gemeente Mook en Middelaar

Begrijp de huizenprijzen in gemeente Mook en Middelaar met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in gemeente Mook en Middelaar

Mook en Middelaar is een gemeente in de provincie Limburg. Deze gemeente telt volgens het CBS 8.043 inwoners. Momenteel staan er 15 woningen te koop en zijn er recent 26 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Mook en Middelaar. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland. De gemiddelde WOZ-waarde van Amsterdam in 2021 is € 350.153.

Woningen te koop 15
Woningen recent verkocht 26
Gemiddelde vraagprijs € 496.865
Gemiddelde WOZ-waarde (2021) € 350.153
Percentage gezinnen met kinderen 31%

Verkoopduur woningen in Mook en Middelaar

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Mook en Middelaar is 27 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Mook en Middelaar moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Mook en Middelaar.

Woningen recent verkocht in Mook en Middelaar

Er zijn recent 26 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Mook en Middelaar. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Mook en Middelaar.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Mook en Middelaar. Een eengezinswoning in Mook en Middelaar komt het meest (60%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 15% het meest voor.

Gezinssamenstelling Mook en Middelaar

In Mook en Middelaar wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Mook en Middelaar

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Mook en Middelaar (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in gemeente Mook en Middelaar

Starterswoningen in gemeente Mook en Middelaar zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in gemeente Mook en Middelaar zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in gemeente Mook en Middelaar zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in gemeente Mook en Middelaar? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop gemeente Mook en Middelaar

Wil je een huis kopen in gemeente Mook en Middelaar? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in gemeente Mook en Middelaar . Er staan momenteel 15 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Mook en Middelaar alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Mook en Middelaar.

Bekijk alle koopwoningen in gemeente Mook en Middelaar. Zoek je huurwoning in gemeente Mook en Middelaar? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Mook en Middelaar

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Mook en Middelaar is 3.762 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.400 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Mook en Middelaar

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Mook en Middelaar vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Mook en Middelaar

De gemeente Mook en Middelaar telt 4 plaatsen.

Middelaar Molenhoek Mook Plasmolen

Wijken van Mook en Middelaar

Mook en Middelaar bestaat uit 2 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.