logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Mastenbroek

Begrijp de huizenprijzen in Mastenbroek met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Mastenbroek

Mastenbroek is een plaats in de gemeente Zwartewaterland. Deze plaats telt volgens het CBS 23.368 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Mastenbroek. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 455.357 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 455.357
Percentage gezinnen met kinderen 42%

Verkoopduur woningen in Mastenbroek

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Mastenbroek is nog onbekend.

Woningen recent verkocht in Mastenbroek

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Mastenbroek. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Mastenbroek.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Mastenbroek. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Mastenbroek. Een woonboerderij in Mastenbroek komt het meest (100%) voor.

Gezinssamenstelling Mastenbroek

In Mastenbroek wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Mastenbroek

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Mastenbroek (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Mastenbroek

Starterswoningen in Mastenbroek zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Mastenbroek zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Mastenbroek zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Mastenbroek? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Mastenbroek

Wil je een huis kopen in Mastenbroek? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Mastenbroek . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Mastenbroek alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Mastenbroek.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Mastenbroek.

Bekijk alle koopwoningen in Mastenbroek. Zoek je huurwoning in Mastenbroek? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Mastenbroek

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Mastenbroek is 2.959 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.516 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Mastenbroek

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Mastenbroek vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Mastenbroek

Mastenbroek bestaat uit 6 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.