logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Lutjewinkel

Begrijp de huizenprijzen in Lutjewinkel met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Lutjewinkel

Lutjewinkel is een plaats in de gemeente Hollands Kroon. Deze plaats telt volgens het CBS 49.431 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lutjewinkel. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 711.763 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 4
Gemiddelde vraagprijs € 711.763
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Lutjewinkel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Lutjewinkel is 35 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Lutjewinkel kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Lutjewinkel

Er zijn recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lutjewinkel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Lutjewinkel.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Lutjewinkel. Een eengezinswoning in Lutjewinkel komt het meest (80%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 16% het meest voor.

Gezinssamenstelling Lutjewinkel

In Lutjewinkel wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Lutjewinkel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Lutjewinkel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Lutjewinkel

Starterswoningen in Lutjewinkel zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Lutjewinkel zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Lutjewinkel zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Lutjewinkel? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Lutjewinkel

Wil je een huis kopen in Lutjewinkel? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Lutjewinkel . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Lutjewinkel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Lutjewinkel.

Bekijk alle koopwoningen in Lutjewinkel. Zoek je huurwoning in Lutjewinkel? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Lutjewinkel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Lutjewinkel is 3.986 euro. Dit is nagenoeg gelijk vergeleken met vorige jaar (3.985 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Lutjewinkel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Lutjewinkel vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Lutjewinkel

Lutjewinkel bestaat uit 20 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.