De Huizenmarkt in Lutjewinkel (mei 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Lutjewinkel

Woningmarkt Lutjewinkel

Lutjewinkel is een plaats in de gemeente Hollands Kroon. Deze plaats telt volgens het CBS 47.700 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lutjewinkel. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 792.410 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 9
Gemiddelde vraagprijs € 792.410
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Lutjewinkel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Lutjewinkel is 40 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Lutjewinkel kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Lutjewinkel

Er zijn recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lutjewinkel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Lutjewinkel.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Lutjewinkel. Een eengezinswoning in Lutjewinkel komt het meest (80%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 16% het meest voor.

Gezinssamenstelling Lutjewinkel

In Lutjewinkel wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Lutjewinkel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Lutjewinkel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Lutjewinkel
Binnenring: Nederland

Lutjewinkel waar ligt dat?

Woningen te koop Lutjewinkel

Wil je een huis kopen in Lutjewinkel? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Lutjewinkel . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Lutjewinkel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Lutjewinkel.

Bekijk hier alle koopwoningen in Lutjewinkel. Zoek je huurwoning in Lutjewinkel? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Lutjewinkel

Starterswoningen in Lutjewinkel zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Lutjewinkel zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Lutjewinkel zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Lutjewinkel? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Lutjewinkel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Lutjewinkel is 3.523 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (6.934 euro).

Leeftijden Lutjewinkel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Lutjewinkel vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Lutjewinkel

Lutjewinkel bestaat uit 8 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.