De Huizenmarkt in Loenen aan de Vecht (juni 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Loenen aan de Vecht

Woningmarkt Loenen aan de Vecht

Loenen aan de Vecht is een plaats in de gemeente Stichtse Vecht. Deze plaats telt volgens het CBS 62.730 inwoners. Momenteel staan er 25 woningen te koop en zijn er recent 25 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Loenen aan de Vecht. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 924.802 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 25
Woningen recent verkocht 25
Gemiddelde vraagprijs € 924.802
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Loenen aan de Vecht

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Loenen aan de Vecht is 31 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Loenen aan de Vecht moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Loenen aan de Vecht.

Woningen recent verkocht in Loenen aan de Vecht

Er zijn recent 25 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Loenen aan de Vecht. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Loenen aan de Vecht.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Loenen aan de Vecht. Een eengezinswoning in Loenen aan de Vecht komt het meest (61%) voor. Daarna komt een herenhuis met 14% het meest voor.

Gezinssamenstelling Loenen aan de Vecht

In Loenen aan de Vecht wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Loenen aan de Vecht

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Loenen aan de Vecht (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Loenen aan de Vecht
Binnenring: Nederland

Loenen aan de Vecht waar ligt dat?

Woningen te koop Loenen aan de Vecht

Wil je een huis kopen in Loenen aan de Vecht? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Loenen aan de Vecht . Er staan momenteel 25 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Loenen aan de Vecht alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Loenen aan de Vecht.

Bekijk hier alle koopwoningen in Loenen aan de Vecht. Zoek je huurwoning in Loenen aan de Vecht? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Loenen aan de Vecht

Starterswoningen in Loenen aan de Vecht zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Loenen aan de Vecht zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Loenen aan de Vecht zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Loenen aan de Vecht? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Loenen aan de Vecht

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Loenen aan de Vecht is 5.959 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (4.939 euro).

Leeftijden Loenen aan de Vecht

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Loenen aan de Vecht vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Loenen aan de Vecht

Loenen aan de Vecht bestaat uit 11 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.