logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Leutingewolde

Begrijp de huizenprijzen in Leutingewolde met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Leutingewolde

Leutingewolde is een plaats in de gemeente Noordenveld. Deze plaats telt volgens het CBS 31.591 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Leutingewolde. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 593.698 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 593.698
Percentage gezinnen met kinderen 31%

Verkoopduur woningen in Leutingewolde

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Leutingewolde is 8 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Leutingewolde moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Leutingewolde.

Woningen recent verkocht in Leutingewolde

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Leutingewolde. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Leutingewolde.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Leutingewolde. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Leutingewolde. Een woonboerderij in Leutingewolde komt het meest (67%) voor. Daarna komt een landhuis met 33% het meest voor.

Gezinssamenstelling Leutingewolde

In Leutingewolde wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Leutingewolde

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Leutingewolde (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Leutingewolde

Starterswoningen in Leutingewolde zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Leutingewolde zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Leutingewolde zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Leutingewolde? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Leutingewolde

Wil je een huis kopen in Leutingewolde? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Leutingewolde . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Leutingewolde alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Leutingewolde.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Leutingewolde.

Bekijk alle koopwoningen in Leutingewolde. Zoek je huurwoning in Leutingewolde? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Leutingewolde

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Leutingewolde is 3.608 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.933 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Leutingewolde

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Leutingewolde vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Leutingewolde

Leutingewolde bestaat uit 6 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.