De Huizenmarkt in Leende (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Leende

Woningmarkt Leende

Leende is een plaats in de gemeente Heeze-Leende. Deze plaats telt volgens het CBS 15.895 inwoners. Momenteel staan er 15 woningen te koop en zijn er recent 17 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Leende. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 735.866 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 15
Woningen recent verkocht 17
Gemiddelde vraagprijs € 735.866
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Leende

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Leende is 47 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Leende kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Leende

Er zijn recent 17 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Leende. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Leende.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Leende. Een eengezinswoning in Leende komt het meest (65%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Leende

In Leende wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Leende

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Leende (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Leende
Binnenring: Nederland

Leende waar ligt dat?

Woningen te koop Leende

Wil je een huis kopen in Leende? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Leende . Er staan momenteel 15 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Leende alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Leende.

Bekijk hier alle koopwoningen in Leende. Zoek je huurwoning in Leende? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Leende

Starterswoningen in Leende zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Leende zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Leende zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Leende? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Leende

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Leende is 3.124 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.359 euro).

Leeftijden Leende

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Leende vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Leende

Leende bestaat uit 4 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.