logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Leende

Begrijp de huizenprijzen in Leende met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Leende

Leende is een plaats in de gemeente Heeze-Leende. Deze plaats telt volgens het CBS 16.627 inwoners. Momenteel staan er 8 woningen te koop en zijn er recent 12 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Leende. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 643.351 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 8
Woningen recent verkocht 12
Gemiddelde vraagprijs € 643.351
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Leende

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Leende is 37 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Leende kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Leende

Er zijn recent 12 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Leende. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Leende.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Leende. Een eengezinswoning in Leende komt het meest (65%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Leende

In Leende wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Leende

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Leende (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Leende

Starterswoningen in Leende zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Leende zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Leende zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Leende? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Leende

Wil je een huis kopen in Leende? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Leende . Er staan momenteel 8 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Leende alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Leende.

Bekijk alle koopwoningen in Leende. Zoek je huurwoning in Leende? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Leende

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Leende is 4.337 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.124 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Leende

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Leende vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Leende

Leende bestaat uit 4 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.