logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Heeze in Heeze

Begrijp de huizenprijzen in Heeze Heeze-Leende met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Heeze Heeze-Leende

Heeze is een wijk in de plaats Heeze binnen de gemeente Heeze-Leende. Deze wijk telt volgens het CBS 10.130 inwoners. Momenteel staan er 14 woningen te koop en zijn er recent 45 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Heeze. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 587.909 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 14
Woningen recent verkocht 45
Gemiddelde vraagprijs € 587.909
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Heeze

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Heeze is 30 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Heeze moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Heeze.

Woningen recent verkocht in Heeze

Er zijn recent 45 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Heeze. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Heeze.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Heeze. Een eengezinswoning in Heeze komt het meest (78%) voor. Daarna komt een villa met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Heeze

In Heeze wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Heeze

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Heeze (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Heeze

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Heeze vergeleken met de Heeze-Leende en Nederland.

Huizenprijzen in Heeze Heeze-Leende

Starterswoningen in Heeze Heeze-Leende zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Heeze Heeze-Leende zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Heeze Heeze-Leende zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Heeze Heeze-Leende? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Heeze Heeze-Leende

Wil je een huis kopen in Heeze Heeze-Leende? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Heeze Heeze-Leende . Er staan momenteel 14 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Heeze alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Heeze.

Bekijk alle koopwoningen in Heeze Heeze-Leende. Zoek je huurwoning in Heeze Heeze-Leende? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Heeze

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Heeze is 3.698 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.720 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Heeze

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Heeze vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Heeze

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Heeze? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Heeze

Heeze Bedrijventerrein De Poortmannen Verspreide huizen Heeze