Huizenmarkt Heeze in Heeze (november 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Heeze

Woningmarkt Heeze

Heeze is een wijk in de plaats Heeze binnen de gemeente Heeze-Leende. Deze wijk telt volgens het CBS 9.855 inwoners. Momenteel staan er 24 woningen te koop en zijn er recent 36 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Heeze. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 596.084 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 24
Woningen recent verkocht 36
Gemiddelde vraagprijs € 596.084
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Heeze

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Heeze is 32 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Heeze moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Heeze.

Woningen recent verkocht in Heeze

Er zijn recent 36 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Heeze. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Heeze.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Heeze. Een eengezinswoning in Heeze komt het meest (79%) voor. Daarna komt een villa met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Heeze

In Heeze wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Heeze

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Heeze (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Heeze
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Heeze

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Heeze vergeleken met de Heeze-Leende en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Heeze waar ligt dat?

Woningen te koop Heeze

Wil je een huis kopen in Heeze? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Heeze . Er staan momenteel 24 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Heeze alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Heeze.

Bekijk hier alle koopwoningen in Heeze. Zoek je huurwoning in Heeze? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Heeze

Starterswoningen in Heeze zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Heeze zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Heeze zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Heeze? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Heeze

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Heeze is 3.492 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.157 euro).

Leeftijden Heeze

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Heeze vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Heeze

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Heeze? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Heeze

Heeze Bedrijventerrein De Poortmannen Verspreide huizen Heeze